• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Hmmm suwaczek Soni na pulpicie mi działa a ten nie chce...
No i gratuluje bardzo! :tak:
U mnie póki co organizm sie chyba buntuje i stoi w miejscu :dry:

Ruszy, ruszy :-) Ja gubie wage jak glupia. 5 min temu bylo 68,4 ale to napewno nie koniec na dzis :) Powodzenia. Co dzis dobrego na obiad serwujesz? ja wczoraj na kolacje zaserwowalam sobie krewetki. Pysznosci :-) a dzis na obiadek piersi z kurczaka na ostro, grillowane :) plus ogoreczek hahaha

A tak wogole to gdzie Marzena sie stracila hmmmm????? miala dieta z nami zaczac a nagle znikla :P

reklama
Ruszy, ruszy :-) Ja gubie wage jak glupia. 5 min temu bylo 68,4 ale to napewno nie koniec na dzis :) Powodzenia. Co dzis dobrego na obiad serwujesz? ja wczoraj na kolacje zaserwowalam sobie krewetki. Pysznosci :-) a dzis na obiadek piersi z kurczaka na ostro, grillowane :) plus ogoreczek hahaha

A tak wogole to gdzie Marzena sie stracila hmmmm????? miala dieta z nami zaczac a nagle znikla :P
A któż to wie....? :sorry2:
Najpierw zrzuciłam 3kg wspomnianej wody a teraz to ok 0,2kg na 2dni...:dry: Normalnie nie wiem czy ja coś źle robie czy co?
Na śniadanie standard - 2jajka na półtwardo z 3plasterkami szyneczki, na obiad duszona wołowina w sosie czosnkowo musztardowym (sos własny+drobno posiekany czosnek+łyżka musztardy+3łyżki jog nat odtł) z ogórkiem oczywiście i twarożek odtłuszczony 1% do tego. Na kolacje -resztka z obiadu.
No a waga jak stała tak stoi tzn dzis 0,2kg mniej od wagi z przedwczoraj :dry:
Z drugiej strony w sumie dziś mija tydzien odkąd zaczeliśmy i mam 3,4kg mniej :blink:
Szybko sie niecerpliwie - ot co :sorry2:

hej dziewczyny

nie było mnie dosc długo... ale nie miałąm głowy do niczego, Amelka się pochorowała nie wychodziłyśmy z domu, do tego pies mój równierz sie pochorował tyle nocy nie przespałam przepłakałam :-( a do diety wogóle nie miałam głowy, zaczełam ją od wczoraj ale zbyt duzo nie zjadłam bo nie wiedziałam co:confused: wczoraj na sniadanie wypiłam anatolka, zjadłam jajko i na wieczor wypiłam mleko dość ubiogi jadłospis, poradzcie mi cos co jest bo nie mam pojecia a na takim małym jadłospisie nie wyzyje za długo ... powiedzcie mi czy troszke jajecznice moge osolic? i jak zrobic sobie rybke na obiad zeby była dobra??

mam nadzieje ze mi wybaczycie ze tak pozno zaczełam... :sorry2:

hej dziewczyny

nie było mnie dosc długo... ale nie miałąm głowy do niczego, Amelka się pochorowała nie wychodziłyśmy z domu, do tego pies mój równierz sie pochorował tyle nocy nie przespałam przepłakałam :-( a do diety wogóle nie miałam głowy, zaczełam ją od wczoraj ale zbyt duzo nie zjadłam bo nie wiedziałam co:confused: wczoraj na sniadanie wypiłam anatolka, zjadłam jajko i na wieczor wypiłam mleko dość ubiogi jadłospis, poradzcie mi cos co jest bo nie mam pojecia a na takim małym jadłospisie nie wyzyje za długo ... powiedzcie mi czy troszke jajecznice moge osolic? i jak zrobic sobie rybke na obiad zeby była dobra??

Daj spokój, w takiej sytuacji trudno sie dziwić ze nie miałaś głowy do diety....
Napisz koniecznie co sie stało (ale to na innym wątku). A jesli przejrzysz sobie nasze zapiski coś napewno znajdziesz dla siebie... ;-)
Sól i musztarda dozwolone w umiarkowanych ilościach :tak:

Ps. a jak sie robi jajecznice bez tłuszczu....? Przeciez nei smazysz tych jajek...

Daj spokój, w takiej sytuacji trudno sie dziwić ze nie miałaś głowy do diety....
Napisz koniecznie co sie stało (ale to na innym wątku). A jesli przejrzysz sobie nasze zapiski coś napewno znajdziesz dla siebie... ;-)
Sól i musztarda dozwolone w umiarkowanych ilościach :tak:

Ps. a jak sie robi jajecznice bez tłuszczu....? Przeciez nei smazysz tych jajek...

ok przejze ale tak na szybko daj no jakis przepis na ta rybke ;-)

a jajecznice robie na teflonowej patelni bez tluszczu trwa to kilka sekund:-)
ej a makrele mozna jesc?

ok przejze ale tak na szybko daj no jakis przepis na ta rybke ;-)

a jajecznice robie na teflonowej patelni bez tluszczu trwa to kilka sekund:-)
ej a makrele mozna jesc?
rybke mozesz robicv w folii lub dusic - doprawiasz wg uznania

mozna jesc · wszystkie ryby, tłuste, chude, o białej lub niebieskiej skórze, surowe, pieczone, wędzone lub gotowane,

A któż to wie....? :sorry2:
Najpierw zrzuciłam 3kg wspomnianej wody a teraz to ok 0,2kg na 2dni...:dry: Normalnie nie wiem czy ja coś źle robie czy co?
Na śniadanie standard - 2jajka na półtwardo z 3plasterkami szyneczki, na obiad duszona wołowina w sosie czosnkowo musztardowym (sos własny+drobno posiekany czosnek+łyżka musztardy+3łyżki jog nat odtł) z ogórkiem oczywiście i twarożek odtłuszczony 1% do tego. Na kolacje -resztka z obiadu.
No a waga jak stała tak stoi tzn dzis 0,2kg mniej od wagi z przedwczoraj :dry:
Z drugiej strony w sumie dziś mija tydzien odkąd zaczeliśmy i mam 3,4kg mniej :blink:
Szybko sie niecerpliwie - ot co :sorry2:

Mary jak dla mnie to idealnie ci idzie na razie. w 5 dni zrzucilam ponad 3kg. Teraz gdy zaczynasz 2ga faze to napewno pojdzie wolniej. mozna sie nawet spodziewac malego przyrostu wagi ktora z czasem oczywiscie zniknie :) Mary jaka metode pozniej zastosujesz 5/5? 1/1? czy moze 2/0?
ja nie umiem sie zdecydowac....
no a co do Twojego jedzenia to wydaje sie wszystko ok :) ja mam trozszke bardziej ubogi jadlospis bo zapomnialam o ogorkach i ciagle zapominam kupic musztarde za ktorym wsumie bardzo nie przepadam ale jakis sosik bym zjadla.

Wiecie co ja jestem w szoku. To jest aż nieprawdopodobne żeby tak chudnąć :) jak skończę karmić to zainteresuje się tym bardziej

Martolinka polecam!!!! :tak: ja tez nie wierzylam ze mozna tak chudnac poki nie weszlam na wage :-)

hej dziewczyny

Marzenka nie przejmuj sie. I oczywiscie masz usprawiedliwienie. Duzo zdrowka dla Amelki i pieska a co do Twojej diety to mozesz jesc: jajka oczywiscie lekko posolone plus jakie przyprawy ci sie tylko podobaja.
Co do ryby to ja kupilam sobie ostatnio lososia... posolilam, przyprawilam ucieklam plasterek cytryny, wszystko zapakowalam do folii (bez grama tluszczu uczywiscie) pozadnie musisz folie pozamykac z kazdej strony i do piekarnika na 180stopni na jakies 30 minutek. ja przytrzymalam okolo 35. zreszta sama zobaczysz :-)
Polecam krewetki na grillu posypane ostra papryczka (najlepsze sa kosteczki z knorra Przyprawa w mini kostkach Ostre papryczki Knorr - Knorr.pl )

Na teflonowej patelni... tylko trzeba szybciutko robic bo o wiele szybciej sie smazy.... powiem wam ze ogromnej roznicy nie widze miedzy taka z tluszczem a sucha... ale to tez pewnie dlatego ze ja lubie mocno scieta...

A wiecie co wam powiem jeszcze? najbardziej co mi sie podoba to fakt ze brzuszka juz mi praktycznie nie widac.... kilka dni temu wygladalam jak w conajmniej 12/14 tygodniu, a dzis gdy patrze w lustro to co najwyzej 8 tydzien ciazy hehehe :D
Tylko rozstepy sa bardziej widoczne na udach :/ no ale wole mniejsza wage i wiecej rozstepow niz wieksza wage i mniej rozstepow hehe bo i tak rozbierac sie publicznie nie bede a do lata czerwone ukryja sie w opaleniznie... gorzej bedzie jak zaczna blednac :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry