xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
My nie mamy tego sklepu.... No nic bede musiala poszukac jeszcze w jakims innym.
A ogorki mozna w pierwszej fazie jesc????
Co do otrebow to nie jestem pewna no ale to placki proteinowe wiec chyba mozna. Nie ma wnich zadnych weglowodanow itp.
Natalunia, jestes teraz na 2 fazie i jaka metode stosujesz? 5/5 czy 1/1 czy moze 2/0 ? bo nie wiem na co sie zdecydowac.... no i jezeli stosujesz 5/5 to faktycznie przez 5 dni jesz tylko proteiny a kolejne 5 proteiny i warzywa i pozniej znowu 5 proteiny?
A ogorki mozna w pierwszej fazie jesc????
Co do otrebow to nie jestem pewna no ale to placki proteinowe wiec chyba mozna. Nie ma wnich zadnych weglowodanow itp.
Natalunia, jestes teraz na 2 fazie i jaka metode stosujesz? 5/5 czy 1/1 czy moze 2/0 ? bo nie wiem na co sie zdecydowac.... no i jezeli stosujesz 5/5 to faktycznie przez 5 dni jesz tylko proteiny a kolejne 5 proteiny i warzywa i pozniej znowu 5 proteiny?

ajjj no to od jutra bede wpierniczac bo lubie bardzo. No a kurczak z ogorkiem napewno lepszy nic sam kurczak hehehe

nic poza tymi produktami nie wolno, a w drugiej fazie dochodza warzywa gotowane lub surowe