• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

My nie mamy tego sklepu.... No nic bede musiala poszukac jeszcze w jakims innym.

A ogorki mozna w pierwszej fazie jesc????

Co do otrebow to nie jestem pewna no ale to placki proteinowe wiec chyba mozna. Nie ma wnich zadnych weglowodanow itp.

Natalunia, jestes teraz na 2 fazie i jaka metode stosujesz? 5/5 czy 1/1 czy moze 2/0 ? bo nie wiem na co sie zdecydowac.... no i jezeli stosujesz 5/5 to faktycznie przez 5 dni jesz tylko proteiny a kolejne 5 proteiny i warzywa i pozniej znowu 5 proteiny?

reklama
My nie mamy tego sklepu.... No nic bede musiala poszukac jeszcze w jakims innym.

A ogorki mozna w pierwszej fazie jesc????

Co do otrebow to nie jestem pewna no ale to placki proteinowe wiec chyba mozna. Nie ma wnich zadnych weglowodanow itp.
...
No dla mnie korniszon to ogórek konserwowy... - jest na liście 1fazy.
natalunia
Co jeszcze można oprócz:

• chude mięso: cielęcina, konina, wołowina z wyjątkiem antrykotu i rozbratla z kością, wszystko na gillu lub pieczone w piekarniku bez dodatku tłuszczu,
  • podroby: wątroba, cynadry, ozór cielęcy lub wołowy (czubek),
  • wszystkie ryby, tłuste, chude, o białej lub niebieskiej skórze, surowe, pieczone, wędzone lub gotowane,
  • owoce morza (skorupiaki i mięczaki),
  • drób oprócz kaczki i bez skóry,
  • chuda szynka, chude wędliny indyka, kurczaka lub wieprzowe,
  • jaja,
  • chude produkty nabiałowe,
  • półtora litra wody z małą zawartością soli mineralnych,
  • środki wspomagające: kawa, herbata, herbatki ziołowe, ocet, zioła, przyprawy, korniszony, cytryna (nie jako napój), sól i musztarda (umiarkowanie).
No i jak z tymi plackami otrebowymi....? :sorry2:

No dla mnie korniszon to ogórek konserwowy... - jest na liście 1fazy.
natalunia
Co jeszcze można oprócz:

• chude mięso: cielęcina, konina, wołowina z wyjątkiem antrykotu i rozbratla z kością, wszystko na gillu lub pieczone w piekarniku bez dodatku tłuszczu,
  • podroby: wątroba, cynadry, ozór cielęcy lub wołowy (czubek),
  • wszystkie ryby, tłuste, chude, o białej lub niebieskiej skórze, surowe, pieczone, wędzone lub gotowane,
  • owoce morza (skorupiaki i mięczaki),
  • drób oprócz kaczki i bez skóry,
  • chuda szynka, chude wędliny indyka, kurczaka lub wieprzowe,
  • jaja,
  • chude produkty nabiałowe,
  • półtora litra wody z małą zawartością soli mineralnych,
  • środki wspomagające: kawa, herbata, herbatki ziołowe, ocet, zioła, przyprawy, korniszony, cytryna (nie jako napój), sól i musztarda (umiarkowanie).
No i jak z tymi plackami otrebowymi....? :sorry2:

ooo nie wiedzialam :-D ajjj no to od jutra bede wpierniczac bo lubie bardzo. No a kurczak z ogorkiem napewno lepszy nic sam kurczak hehehe

Głupie pytanie, ale muszę :zawstydzona/y:
Wy to np mieso z ogorkiem jecie tak ..samo? Bez ziemniakow itp? Nie, to jednak dieta nie dla mojego A :szok:

Mary co dzis dobrego zjadlas?

Ja na obiadek zaserwowalam sobie lososia w folii. PYCHOTA!!!!! Na jutro zakupilam krewetki :-)
Czytam coraz wiecej przepisow na necie i coraz bardziej podoba mi sie ta dieta

Mary czy widzialas moze w Ie otreby? bo ja szukalam dzis w tesco i nie znalazlam :/

klaudzia,na 100% w tesco sa otreby, stoja kolo platkow i nazywaja sie wheat bran. przewaznie firmy jordans. ewentualnie moga jeszcze byc w whole food section, gdzie orzechy, fasole itd
a juz na pewno w holland & barrets, taka siec health shopow

klaudzia,na 100% w tesco sa otreby, stoja kolo platkow i nazywaja sie wheat bran. przewaznie firmy jordans. ewentualnie moga jeszcze byc w whole food section, gdzie orzechy, fasole itd
a juz na pewno w holland & barrets, taka siec health shopow

Dzieki Bananku :* W tesco wlasnie patrzylam w dziale z orzechami itp ale nie bylo no ale nie przyszlo mi do glowy zeby zajrzec przy platkach hehe :-) No i tak myslalam ze w holland&barrets powinno byc :)

Głupie pytanie, ale muszę :zawstydzona/y:
Wy to np mieso z ogorkiem jecie tak ..samo? Bez ziemniakow itp? Nie, to jednak dieta nie dla mojego A :szok:

Jestes jedyna :-D

klaudzia
którego kodu użyłaś wstawiając swój nowy suwaczek? bbcode? html czy ezcode? No i całą ściezke przekopiowałaś czy cos tam trzeba "uciąć"?
Na pulpit suwaczek probuje wrzucic i jakos nie dziala...

klaudzia
którego kodu użyłaś wstawiając swój nowy suwaczek? bbcode? html czy ezcode? No i całą ściezke przekopiowałaś czy cos tam trzeba "uciąć"?
Na pulpit suwaczek probuje wrzucic i jakos nie dziala...

BBcode :-) skopiuj tylko caly tekst z tego okienka :-) na pulpit nie probowalam ale one z reguly nie dzialaja :/

no i wpadlam sie pochwalic :D 68,7 :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry