• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Mary, te pierwsze 3 kg to zalegająca woda w Twoim organizmie. Ja schudłam w pierwszej fazie 4 kg. Teraz, po 3 tygodniach chudnę średnio 1-1,5 kg na tydzien.

Mary, te pierwsze 3 kg to zalegająca woda w Twoim organizmie. Ja schudłam w pierwszej fazie 4 kg. Teraz, po 3 tygodniach chudnę średnio 1-1,5 kg na tydzien.
Domyśliłam sie z tymi 3kg... w końcu nei pierwsza dieta w moim życiu ;-)
W sumie, ubytek wagi ok 1kg tyg to dosyć pozytywnie i zdrowo tylko jak sobie pomyślę jaka dłuuuuugaaa droga przede mną...:sorry2:

GOTOWA DO BOJU!!!!! :-) :tak: nawet zainstalowalam nowy suwaczek :-)
Tez chyba sobie wrzuce... :tak:
No to czekam(y) na relacje z pierwszego dnia :tak:

ile czasu trwa pierwszy etap tej diety?

w zaleznosci ile chcesz zrzucic od 1 do 10 dni :-)

ja wzielam standart czyli 5 dni.

Tak wiec zdaje relacje.... jestem mega glodna bo jak zwykle nie zrobilam zakupow a jedyne co mialam dzis w lodowce proteinowego to kurczak i jajka i szynka.... tak wiec ciagne caly dzien na tym co posiadam... jak mlody pojdzie spac to skocze na pozadne zakupy.
Mary co wypisalas na swojej liscie zakupow bo jakos nie mam weny...????

Jak narazie z samej diety jestem zadowolona tylko ze jestem wsiekla na siebie ze nie zrobilam tych zakupow :[ hehehe

w zaleznosci ile chcesz zrzucic od 1 do 10 dni :-)

ja wzielam standart czyli 5 dni.

Tak wiec zdaje relacje.... jestem mega glodna bo jak zwykle nie zrobilam zakupow a jedyne co mialam dzis w lodowce proteinowego to kurczak i jajka i szynka.... tak wiec ciagne caly dzien na tym co posiadam... jak mlody pojdzie spac to skocze na pozadne zakupy.
Mary co wypisalas na swojej liscie zakupow bo jakos nie mam weny...????

Jak narazie z samej diety jestem zadowolona tylko ze jestem wsiekla na siebie ze nie zrobilam tych zakupow :[ hehehe
Hmmmm, nie wiedziałam ze 5dni to standard - ja zaplanowałam 10-14dni :tak:
Wiesz, wybór jest niewielki... napisze ci co jadamy;
duszona wołowina z odrobiną ziół i chrzanu
duszony indyk - tez w kawałkach
pieczony kurczak bez skory - cały, piersi lub pałki
wątróbka jagnięca
rybki - pieczone lub duszone
matjasy - robie zamiast w smietanie to w jogurcie naturalnym odtłuszczonym - pycha :tak:
twarożek odtłuszczony - na śniadanie lub jako dodatek do obiadu
jogurciki 0% - tu pytanie do nataluni - czy mozna tylko naturalne czy smakowe tez dozwolone??
ogórki konserwowe - rewelacyjne na tzw podjadanie ;-)
jajka - na miekko lub na twarno wymieszane z kawałkami chudej szynki
mleko 0,5% - głównie do kawy choć musze przyznać ze wciągu dnia tez podpijam
No i dzisiaj kupiłam śledzie opiekane w occie, a nie skojarzyłam ze one na oleju przeciez smażone są... no juz trudno...:sorry2:

Generalnie zauważyłam ze zaczynam mniej jeść tylko nie wiem czy dlatego ze mam wrazenie ze caly czas mam pelny żołądek, czy dlatego ze juz mi sie te wszystkie smaki ponudzily.... Nie moge doczekać sie 2etapu - JA CHCE WARZYW!!!!!!! :wściekła/y:

A waga póki co staneła na -3kg :sorry2: czyli tak jak natalunia pisala to woda głównia a etap prawdziwego chudniecia dopiero sie zacznie

reklama
cviezko bedzie bez warzyw i owocow...zwlaszcza owocow...ale chyba sprobuje...razem z wami....:-) czyli jednym slowem miecho miecho i do obrzydzenia miecho.....hahahajajek nie lubie za bardzo...no moze jejecznica czasami, ale sporadycznie....no ale jak sie da jogurciki smakowe to dam rade.....:-Dtylko musze zakupy zrobic...to zaczne chyba w sobote bo piatek to zakupowy dzien u nas:-)a do tego czasu to pojem sobie normalne rzeczy co by sie nacieszyc przed tym rezimem...;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry