Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moje drogie
Klaudzia
Gotowa....?![]()
nawet zainstalowalam nowy suwaczek :-)Domyśliłam sie z tymi 3kg... w końcu nei pierwsza dieta w moim życiu ;-)Mary, te pierwsze 3 kg to zalegająca woda w Twoim organizmie. Ja schudłam w pierwszej fazie 4 kg. Teraz, po 3 tygodniach chudnę średnio 1-1,5 kg na tydzien.

Tez chyba sobie wrzuce...GOTOWA DO BOJU!!!!! :-)nawet zainstalowalam nowy suwaczek :-)

ile czasu trwa pierwszy etap tej diety?
Mary, te pierwsze 3 kg to zalegająca woda w Twoim organizmie. Ja schudłam w pierwszej fazie 4 kg. Teraz, po 3 tygodniach chudnę średnio 1-1,5 kg na tydzien.
Hmmmm, nie wiedziałam ze 5dni to standard - ja zaplanowałam 10-14dniw zaleznosci ile chcesz zrzucic od 1 do 10 dni :-)
ja wzielam standart czyli 5 dni.
Tak wiec zdaje relacje.... jestem mega glodna bo jak zwykle nie zrobilam zakupow a jedyne co mialam dzis w lodowce proteinowego to kurczak i jajka i szynka.... tak wiec ciagne caly dzien na tym co posiadam... jak mlody pojdzie spac to skocze na pozadne zakupy.
Mary co wypisalas na swojej liscie zakupow bo jakos nie mam weny...????
Jak narazie z samej diety jestem zadowolona tylko ze jestem wsiekla na siebie ze nie zrobilam tych zakupow :[ hehehe

czyli tak jak natalunia pisala to woda głównia a etap prawdziwego chudniecia dopiero sie zacznie
tylko musze zakupy zrobic...to zaczne chyba w sobote bo piatek to zakupowy dzien u nas:-)a do tego czasu to pojem sobie normalne rzeczy co by sie nacieszyc przed tym rezimem...;-)