• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

moze i ja sie przylacze....ostatnio zaczelam inna diete ale jakos nie mam czasu na nia...na gotowanie itp....a te jest pracochlonna?
NIe jest wogóle pracochłonna jak dla mnie.
Podeslij mi maila na priva to przesle ci materilay - info o diecie, przepisy itd... :tak:
Klaudzia jutro chyba zaczyna wiec miałabys z kim dołączyć ;-)
Egoistycznie zachęcam :tak::-) - zawsze to razem raźniej....
Karolinka - a jaką diete zaczełas ze mowisz ze nie masz czasu na nią...???

reklama
Moje drogie
Jestem żywym dowodem na to że dieta Dukana działa - 3dni i 3kg mniej :tak::-)
No jasne ze trzeba bedzie uwazac na wychodzenie z diety bla bla bla - ale takie mega postepy sa naprawde mocno budujace... :tak::-)
Klaudzia
Gotowa....? :sorry2:

WOOOOOOWWWWW, chyba skoncze karmic aby moc schudnac :cool2::-D

NIe jest wogóle pracochłonna jak dla mnie.
Podeslij mi maila na priva to przesle ci materilay - info o diecie, przepisy itd... :tak:
Klaudzia jutro chyba zaczyna wiec miałabys z kim dołączyć ;-)
Egoistycznie zachęcam :tak::-) - zawsze to razem raźniej....
Karolinka - a jaką diete zaczełas ze mowisz ze nie masz czasu na nią...???
katrenki@wp.pl
diete Mountignac stosowalam, ale ona dosc skomplikowana jesdnak jest...co z czym i dlaczego i w jakich godzinach....a z dzickiem to sie tak nie do konca da....ogolenie nie jest ''ciezka'' do stosowania jak juz sie wkminisz tylk trzeba raczej wczesniejplanowac co zjesz itp i jakos mi to nie wychodzilo....

a ja sie zastanawiam czy mogłabym zastosować dietę rozdzielną przy karmieniu piersią? Wydaje mi się, ze nie powinna małemu zaszkodzić ani wpłynąć na ilość mleka. Jak myslicie?

katrenki@wp.pl
diete Mountignac stosowalam, ale ona dosc skomplikowana jesdnak jest...co z czym i dlaczego i w jakich godzinach....a z dzickiem to sie tak nie do konca da....ogolenie nie jest ''ciezka'' do stosowania jak juz sie wkminisz tylk trzeba raczej wczesniejplanowac co zjesz itp i jakos mi to nie wychodzilo....
Poszło :tak:

a ja sie zastanawiam czy mogłabym zastosować dietę rozdzielną przy karmieniu piersią? Wydaje mi się, ze nie powinna małemu zaszkodzić ani wpłynąć na ilość mleka. Jak myslicie?
A co to takiego?? :sorry2:

nie wydaje mi sie zeby mogla zaszkodzic bo przeciez jesz wiele produktow tylko laczysz je inaczej wiec nie powinnas miec ''ubogiego''mleka...tak mysle....ale ostatecznie ekspertka nie jestem....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry