kilolek
podwójna listopadowa mama
taaaa... ale ja mam dziekco ze skazą i jestem na takiej diecie :/Hmmm, zrobic sobie diete jak przy dziecku ze skaza ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
taaaa... ale ja mam dziekco ze skazą i jestem na takiej diecie :/Hmmm, zrobic sobie diete jak przy dziecku ze skaza ;-)
taaaa... ale ja mam dziekco ze skazą i jestem na takiej diecie :/
a bo wiesz co, ja sie na skazie nie udzielam, bo to mój dugi ze skazą więc dla mnie normalka, poza tym ja sama mam nadwrażliwośc na mleko, więc dieta tez nie jest dla mnie uciązliwa, właściwie to nic się nie zmieniło w niej chybaOoo to cos przegapilam :/
a bo wiesz co, ja sie na skazie nie udzielam, bo to mój dugi ze skazą więc dla mnie normalka, poza tym ja sama mam nadwrażliwośc na mleko, więc dieta tez nie jest dla mnie uciązliwa, właściwie to nic się nie zmieniło w niej chyba
MAry, ja nadal jestem i nie wykruszyłam sięPONAWIAM PYTANIE
Czy którakolwiek poza mną zaczęła ta dietę Dukana...?![]()
Hehehhe - no w ciebie nie wątpiłam... chodziło mi czy któas jeszcze zaczeła we wspomniany czwartek.. ;-)MAry, ja nadal jestem i nie wykruszyłam sięchociaż jestem przed okresem i ciągle chce mi się coś słodkiego. Właśnie zrobiłam sobie galaretkę z herbatek ;P

:-)
:-)
nataluniaMAry, ja nadal jestem i nie wykruszyłam sięchociaż jestem przed okresem i ciągle chce mi się coś słodkiego. Właśnie zrobiłam sobie galaretkę z herbatek ;P