• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Ewelia odbijemy sobie jak skonczymy karmic:-D

Dziewczynki drogie - trzymam kciuki i czekam na efekty - tzn fotki co miesiac z cm w pasie :-D:-D:-D

reklama
No i jak tam dziewczeta (prawie) po pierwszym dniu??
U nas na sniadanko 2 jajka na twardo z kawalkami chudej wedlinki, a na obiad kilka malych palek z kurczaka pieczonego w ziolach w ziolach bez skory :tak:i powiem szczerze ze jestem objedzona i chyba dam spokój kolacji :eek::laugh2:

No i jak tam dziewczeta (prawie) po pierwszym dniu??
U nas na sniadanko 2 jajka na twardo z kawalkami chudej wedlinki, a na obiad kilka malych palek z kurczaka pieczonego w ziolach w ziolach bez skory :tak:i powiem szczerze ze jestem objedzona i chyba dam spokój kolacji :eek::laugh2:

Taaaa, nie sciemniaj, zapomnialas o porannych sledziach...?:-p:-D:-D:-D

niedawno wróciłam z basenu i czuję się rewelacyjnie :-D szkoda tylko że czuję się mega głodna :szok: i muszę chociaż jabłuszko zjeść bo inaczej padnę :szok:

hejka, ja jestem od 1 lutego na diecie vitalii. i poki co ... waga startowa 1 lutego bylo 98 kg a dzis ... 89,6 kg !! hurra. jak szlam rodzic to mialam na liczniku 108 kg. jak wyszlam ze szpitala to okolo 100 ... moj cel to przynajmniej 68 (waga sprzed ciazy) na moim slubie 31 lipca :)

Anadri - to trzzymam kciuki, bo w takim dniu chce sie super wygladac.
Reszcie tez zycze powodzenia. Ja juz mam nadzieje ze 3 kg ponad norme zrzuce. Swoje 60kg juz mam wiec teraz nadwyzka by sie przydała, bo jak przestane karmic piersia, to pewnie przebedzie.

A po duzym wysiłku, po cwiczeniach mozna chyba przez godzine jeszcze cos zjesc, bo sie jeszcze spala. Oczywiscie nie mowie o golonce, ale cos lekkiego nie zaszkodzi.

MONIA-AREK w czasie pierwszej godziny po wysilku silowym nalezy zjesc cos wysokobialkowego z tego co pamietam, np. piers z kurczaka. to przyspiesza spalanie tluszczu i chroni miesnie. le na wszelki wypadek podpytam meza bo on jest najbardziej w tym obeznany.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry