• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

A co to za nescafe i czym sie rozni od zwyklej?

To jest coś jak inka :wink:

Royanna, z tego co wiem, to nie za bardzo. Można ją za to stosować w ciąży, oczywiście od fazy III. Moja znajoma przybrała tylko 9 kg na wadze, lekarz pozwolił stosować dietę, a po porodzie od razu wróciła do swojej wagi, a dzieciątko zdrowe, bo na zasadach zdrowego odżywiania "wyhodowane".

reklama
dziewczyny macie juz wszystko bo nie wiem czy wysylac czy nie?

No i tak.... diete mamy zaczac od jutra jak to sie dogadalysmy a ja nadal nie wiem co ugotowac????? hmmm... od czego zaczynamy?

ja na śniadanie dzisiaj preferuje kawe anatolka :-D
dziewczyny gdzie sie wszystkie podziałyście? mary wróciłaś już? a na obiad nie amm pojecia, zaraz poczytam te przepisy i cos znajde ;-)

Marzena ja to sie tylko zastanawiam co reszcie rodziny ugotowac :/ nie chce mi sie na 2 obiady bawic... wiec najchetniej dla siebie cos proteinowego (mieso, ryba) a do tego ziemniaki i jakas salatka dla reszty rodziny....

Polecam na początek pierś kurczaka w bazylii i oregano. Kroimy pierś na paseczki albo na kotlety, w oddzielnej misce szykujemy marynatę: bazylia i oregano plus odrobina wody (piers nie bedzie sucha). Pycha :)

dziewczyny macie juz wszystko bo nie wiem czy wysylac czy nie?

No i tak.... diete mamy zaczac od jutra jak to sie dogadalysmy a ja nadal nie wiem co ugotowac????? hmmm... od czego zaczynamy?
Tak tak - ja już wszystko mam tzn jeśli chodzi o przepisy pliki itd, a to ze jeszcze sie z tym nie zapoznałam to juz inna kwestia :-p - liczę na własną wenę twórczą :-D

ja na śniadanie dzisiaj preferuje kawe anatolka :-D
dziewczyny gdzie sie wszystkie podziałyście? mary wróciłaś już? a na obiad nie amm pojecia, zaraz poczytam te przepisy i cos znajde ;-)
Jestem jestem - lekko nieprzytopmna bo po 4a.m bylismyw domu, ale jestem.
Ł. wmówił mi że diete od przebudzenia sie liczy wiec jeszcze nad ranem wtrznąchnelismy śledzie w smietanie :zawstydzona/y: no ale przynajmniej w lodówce juz na max'a pusto :-):laugh2:
Ryba sie tylko w wodzie rozmraża a jak Ł wstanie na zakupy trzeba bedzie jechac...

Marzena ja to sie tylko zastanawiam co reszcie rodziny ugotowac :/ nie chce mi sie na 2 obiady bawic... wiec najchetniej dla siebie cos proteinowego (mieso, ryba) a do tego ziemniaki i jakas salatka dla reszty rodziny....
Cieszę sie ze nie mam tego problemu - Ł ze mna na diecie od dziś :rofl2:
A co, jemu tez sie przyda bo wygląda jak mój własny tata z tzw mieśniem piwnym.... (chociaz nie od piwa ;-))
Ale on to zachwycony bo MIĘCHOOOOOO!!!! :-D Troche juz krecil nosem ze jak to ze drinka nei moze... no ale obiecał mi a wie jakiego mam doła z powodu wagi wiec licze na to ze wytrzyma i dotrzyma obietnicy...:tak:

Polecam na początek pierś kurczaka w bazylii i oregano. Kroimy pierś na paseczki albo na kotlety, w oddzielnej misce szykujemy marynatę: bazylia i oregano plus odrobina wody (piers nie bedzie sucha). Pycha :)
Coś czuje ze bedziesz tu naszą prywatną dietetyczka moja droga... ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry