• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Dziewczyny ja z dieta musialam wstrzymac sie do Pon. Dzis sie tak wku.... ze upieklam sernik, dostalam @ i oczywiscie w ruch poszla czekolada... nie wytrzymalam :-( no i nie zrobilam zakupow... takze zostawiam na pon. :-( glupio mi ze mam taka slaba wole no :-(

reklama
Dziewczyny ja z dieta musialam wstrzymac sie do Pon. Dzis sie tak wku.... ze upieklam sernik, dostalam @ i oczywiscie w ruch poszla czekolada... nie wytrzymalam :-( no i nie zrobilam zakupow... takze zostawiam na pon. :-( glupio mi ze mam taka slaba wole no :-(
NO CO TY????!!!??? :szok:
Jak to tak...?

A gdzie reszta dziewczyn...? Sama w końcu zaczełam....? :sorry2:

Obiecuje ze od pon zaczne.... tylko mi musicie pisac co robicie na obiad sniadanie i kolacje bo inaczej ja nie umiem sie zdecydowac co zjesc.... :)
No trzymam za słowo... :dry::blink:
Ja jeszcze do przepisów nawet nie zajrzałam :-p
Póki co na śniadanie mieliśmy (ja i mój Ł :tak:) jajka na miękko rozbełtane w kubku z kawałkami chudej szynki w paseczkach przyprawione solą i pieprzem, na obiad pałeczki kurczaczka upieczone w ziołach w piekarniku (skóra wylądowała oczywiście w koszu) a dziś cięta wołowina w sosie własnym z domieszką bazylii i chrzanu + do tego chudy biały twarożek i ogórek konserwowy bo pikle mozna :tak:
Na kolacje w tzw rezerwie czeka duszona rybka :tak:
A jutro na śniadanie w planie ruloniki z szyneczki wypełnone białym chudym twarożkiemno i ogóreczek do tego :tak:

no dobra, a powiedzcie mi jak schudnąć przy karmieniu piersią???? Żebym ja była sczzupła, a dziecię zdrowe i najedzone???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry