• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Aga ja mam dokladnie ten sam problem. Rozmiar ubran nosze ten sam co przed ciaza, waze tyle samo co przed ciaza, ale ta skora brzuchu mnie dobija :o( Nie wiem jak ja sie rozbiore do stroju dwu-czesciowego w tym roku ;o( Macie jakies sprawdzone sposoby, cwiczenia na ujedrnienie brzucha? Moze do lipca jeszcze sie da cos z tym zrobic???
ja myślę że basen i sauna ale muszę mieć częstsze przerwy w karmieniu żeby się wybrać

reklama
Ja już też waże tyle co przed ciążą , ale brzuszek wisi. Chodzę na fitness , ale to raczej pomaga na chudniecie w moim przypadku... musze poszukac czegos na wzmocnienie miesni , szczegolnie brzucha

ja jak zwykle przelotem... Moja Amelcia znowu chora w tygodniu wylądowaliśmy na pogotowiu taka zakatarzona była... jest juz lepiej ale jeszcze troszke musimy się przemęczyć ...

wpadłam podac linka mojej gwiazdy i proszę o głosy :-)

Dzień Dobry TVN

co do diety to zostało mi 9 kg do konca ale suwaczka zmienie pozniej bo mala znowu płacze, musze uciekac !!!

wpadne w wolniejszej chwili
buziaki!

wiecie co...najpierw chcialam do was dolaczyc, potrem zrezygnowalam....a teraz sie zastanawiam czy jdnak tez nie zaczac tej waszej diety bo ladnie schudlam te 20kg i nagle jakis kryzys mnie dopadl i jakos brak samozaparcia....a widze, ze wasze rezultaty super!!!! czy mozecie mi jeszcze raz wyslac jakiegos linka albo a maila cos bo gdzies mi zaginelo w akcji....
katrenki@wp.pl
buzka!!!!

Wpadam tutaj bo dawnooooo nikt sie tu nie odzywal. U mnie jak widac 61 kg na wadze. Czyli kg mniej niz przed ciaza :-) jestem megaaaaaaa zadowolona. Ale waga stanela w miejscu bo niestety zaczelo mi brakowac czegos wiecej i skusilam sie na kilka dni na troszke wiecej niz dozwolone.... ale nie martwie sie bo czuje sie super a te 3 jeszcze uda mi sie zrzucic :-)

A Marzenki jak tam u Was hmmm?

Katrenki i jak przeszlas na ta diete czy nie?

Wpadam tutaj bo dawnooooo nikt sie tu nie odzywal. U mnie jak widac 61 kg na wadze. Czyli kg mniej niz przed ciaza :-) jestem megaaaaaaa zadowolona. Ale waga stanela w miejscu bo niestety zaczelo mi brakowac czegos wiecej i skusilam sie na kilka dni na troszke wiecej niz dozwolone.... ale nie martwie sie bo czuje sie super a te 3 jeszcze uda mi sie zrzucic :-)

A Marzenki jak tam u Was hmmm?

Katrenki i jak przeszlas na ta diete czy nie?

Ale się złozyło.. Ja też dzisiaj chciałam napisać bo jakos zaniedbałam ten wątek ostatnio...

No więc tak - w Pl u moich rodziców nawet się trzymałam diety masakra zaczela sie jak pojechałam do teściów(...) No bo specjalnie dla mnie było to lub tamto ugotowane i przeciez "nic mi sie nie stanie od jednego tego czy tamtego..." :dry:
Wyjeżdzałam z Zabrze z wagą 94kg do Ie wróciłam z 97kg :zawstydzona/y: Ale co dziwne i pocieszające jest to ze te 3 kg zbiłam w ciagu 3 dni!! :szok::tak: Później jakoś organizm sie chyba bronił bo przez bity tydzien waga stała (plus minus 0,5kg) a teraz w ciągu 3 dni kolejne -2kg... :-)
Tak wiec na dzien dzisiejszy mam -10kg za sobą i kolejne 10kg do zrzucenia do "mojej wagi" a 7kg do wagi sprzed ciąży... :sorry2:

Też jestem ciekawa jak tam Wasze poczynania... piszcie.. :blink:

dzwonie dzis do domu...a moja mama mi opowiada, ze jest na takiej diecie....proteinowej....i mi opowiada...:-) i sobie pomyslalam....no nie nawet moja mama na diecie proteinowej :-) stwierdzilam, ze trzeba sie wziasc w garsc i tez przechodze na diete! same kilogramy niestety nie znikna jak widac... :-(tak wiec czy moglybyscie mi przeslac materialy bo po formatowaniu dysku zniknely te co mialam :-( zrobie zakupki i do dziela !!! :-);-):-)

a moja mail katrenki@wp.pl

reklama
dzwonie dzis do domu...a moja mama mi opowiada, ze jest na takiej diecie....proteinowej....i mi opowiada...:-) i sobie pomyslalam....no nie nawet moja mama na diecie proteinowej :-) stwierdzilam, ze trzeba sie wziasc w garsc i tez przechodze na diete! same kilogramy niestety nie znikna jak widac... :-(tak wiec czy moglybyscie mi przeslac materialy bo po formatowaniu dysku zniknely te co mialam :-( zrobie zakupki i do dziela !!! :-);-):-)

a moja mail katrenki@wp.pl

o widzisz :-) super! bedziemy Cie wspierac. a jak sie cofniesz kilka stron to znajdziesz przepisy ktore ja polecalam :) U mnie faworyt to muffinki :) ale ostatnio nic nowego nie robilam wsumie wiec pewnie wiecej dobrych rzeczy jest

kaludzia

No i oczywiście GRATULACJE OGROMNE!!! :-)
10kg to nie lada wyczyn... :-)

Marzenko dziekuje i nawzajem!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry