• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

No pięknie, a Ja się zawsze zachwycam takimi dziełami:-D:-D:-D
A Ja siedzę i usypiam, ale widzę że słoneczko się pokazało tak nieśmiało no ale to tego co było w weekend to jeszcze daleko....

reklama
Witam!!!
Ja juz po wycieczce, troszke zmarzlam ale ogolnie bylo przyjemnie i napewno spalilam troszke kalorii:-). Milego wieczorku zycze !!!

Cześć dziewczynki
taaak daawno mnie tu nie było.
Odpoczywam, ale podczytuję oczywiście co u Was :)
Madzia - hmm brunet? i to pomocny - pięknie wiosna się zaczyna (no nie mówię o chorobie oczywiście)
Ewelinka - jestem w szoku jak suwaczek pędzi.... :)
Danuś - co słychać -zapracowana kobitka jesteś?
Viola, Rudzia, Ilonka i pozostałe koleżanki sefdecznie pozdrawiam
miło czytać,że dobre nastroje panują i "pion trzymacie" haha
buziaki!
gabrysia

Cześć kochane moje :-)

Madziula przykro mi z powodu Twojego wujka... dobrze, że masz kogoś kto Wam pomaga to tak wiele znaczy w takich sytuacjach. Brunet powiadasz... fajnie :-) ściskam i buziam :**

Siska
kochana moja co tam u Was? Jak się czujecie? Czytałam na szybko i nie wiem czy dobrze interpretuje, że coś się działo? Kurcze odezwij się bo zaczynam się martwić. Pozdrów wiole jak będziesz do niej pisać, buziaki :**

Gabrysia
jak miło Cię "widzieć". Rzeczywiście dawno Cię nie było u nas. Ano zapracowana nawet nie pytaj myślałam, że nocki są zajmujące ale druga dopiero mi czas zabiera ani się nie obejrzę już trzeba wychodzić. A reszta bez zmian, kłopoty nie zniknęły w żaden cudowny sposób, ale nie jest gorzej i mam nadzieje, że nie będzie. A co tam u Ciebie poza odpoczywaniem? Ściskam :**

Marta
zawitasz do nas jeszcze kiedyś? Co tam u Ciebie? Jak chłopaki? Napisz koniecznie co słychać :**

Zjola
no proszę to Ty utalentowana jesteś strasznie ;-) Co jeszcze robisz?? Ano po nockach jest ciezko wrócić na normany rytm ale jakoś się udaje i znowu trzeba iść na nocki :-D:-D:-D

Lila
aż zazdroszczę pogody u nas zimno i pada od rana na rower nie ma najmniejszych szans :no:

Anastazja
zbliżają się wakacje ruch się dopiero zacznie zobaczysz jeszcze będziesz miała pełne ręce roboty ;-)

Ilonka A Ty gdzie się podziałaś? Wracaj kobieto i pisz co tam u Ciebie się dzieje. Buziaki :*

Druga zmiana też jest do niczego na nic czasu mi nie starcza. Ledwo się obrobie już jest wpół do pierwszej i muszę się zbierać do roboty. Dobrze, że po niedzieli na rano będzie go mam nadzieje trochę więcej.

Iza, Czarna, Wiola, Liliana pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
Miłego dnia buziam :**

reklama
Czesc Danula Zjola patrze ze wy juz od rana na forum;-)
Anastazjo a ty gdzie sie podziewasz;-)

A ja mam dobry humorek rano znowu zobaczylam -0,5 kg na wadze wiec jestem happy:-D mam nadzieje ze do wakacji spadnie jeszcze z jakies 8 kg:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry