Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A podobały ci się te rzeczy, bo np leginsy czy spodnie są super bo nie cisną w brzuszek ale czasami wydaje mi się że ciążowe bluzeczki są niezbyt ładne, chyba że w złych sklepach się rozglądam za ciuszkami, ogólnie dużo kupuje w internecie ale nie spełniają moich oczekiwań jako kobiety bo nie tylko noszę dzidzię w brzuszku ale chciałabym przy tym wyglądać w miarę ładnie i kobieco.Ja od momentu pojawienia sie brzuszka kupowalam spodnie ciążowe w h&m i bluzki dla ciezarowek![]()
Czasami wydaje mi się że ciążowe bluzeczki są niezbyt ładne...
No powiem szczerze że leginsy ciążowe już muszę mieć a mam 17 tydzień ciąży bo w swoich i dwa rozmiary większych czuje dyskomfortSpodnie ciążowe polecam- są bardzo wygodne. Oprócz tego z typowo ciążowych ubrań mam jeszcze: leginsy, płaszcz oraz koszule nocne i rajstopy, ostatnio kupiłam też spódnicę. Resztę ubrań mam 2 rozmiary większe niż przed ciążą (a już niedługo 3)
Bluzki hm..sa fajne..jeansowe odcięte pod brzuchem...naprawde super..ja mam tego typuA podobały ci się te rzeczy, bo np leginsy czy spodnie są super bo nie cisną w brzuszek ale czasami wydaje mi się że ciążowe bluzeczki są niezbyt ładne, chyba że w złych sklepach się rozglądam za ciuszkami, ogólnie dużo kupuje w internecie ale nie spełniają moich oczekiwań jako kobiety bo nie tylko noszę dzidzię w brzuszku ale chciałabym przy tym wyglądać w miarę ładnie i kobieco.
Powiem szczerze że sukienkę kupiłam po prostu o rozmiar większą i świetnie się w niej czuje jak na razieO tak, też nie natrafiłam jeszcze na ciążową bluzkę, która by mnie zachwyciła, dlatego kupuję rozmiarowo większe (lepiej się w takich czuję).
Chyba muszę odwiedzić h&mBluzki hm..sa fajne..jeansowe odcięte pod brzuchem...naprawde super..ja mam tego typu