• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odżywianie naszych dzieci

reklama
julitka ma juz za soba jajecznice na parze, choc nie byla nia zachwycona. pasztecik tez jadla, nawet z apetytem. najbardziej mi smutno, bo wczoraj sie krzywila na moja ogorkowa, otrzasalo ja po kazdej lyzeczce, a taka delikatniutka zrobilam-hli, hlip!

przyjedzie babcia, to bedzie dogadzala wnusi, od mojej mamy julitka zje wszyskto-hahaha!:-)

Byliśmy na czarnych porzeczkach, niestety muszę je zrobić,bo obleciałyby, Mateusz dojrzał coś nowego i koniecznie chciał. Nabrał w dwie rączki i do buzi. Myślicie,że się skrzywił?? Wołał jeszcze

Byliśmy na czarnych porzeczkach, niestety muszę je zrobić,bo obleciałyby, Mateusz dojrzał coś nowego i koniecznie chciał. Nabrał w dwie rączki i do buzi. Myślicie,że się skrzywił?? Wołał jeszcze

:tak::tak::tak:julitka tez lubi czarne porzeczki. ja jej wyciskam miazsz na jezyczek, bo to za male kulki,zeby zgniotla sama. dzis sie z niej usmialam, bo idizemy sobie w pole na malinki a ona juz w polowie drogi mlaska, co oznacza,ze chce jesc. maly lobuz zapamietal, ze tam sie je!!!:-D:-D:-D

a w ogole, to nie wiem, wisnie kwasne jak cho... je, grefruta kiedys tez, porzeczki tez nie sa najslodze, a zupy ogorkowej nie chcialaa!!!!!

To tylko zazdroscic - bo to i zdrowe i ekonomiczne. Stachulec gardzi przezroczysta ciecza.:sorry:
czy do konca takie zdrowe??? ostatnio czytalam, ze dorosly czlowiek po wypiciu 750ml wody przekracza dzienna dozwolona dawke substancji radioaktywnych (ktore niestety sa zawarte w kazdej wodzie mineralnej). a niby mowia, zeby wypijac 2 litry dziennie :eek:

reklama
czy do konca takie zdrowe??? ostatnio czytalam, ze dorosly czlowiek po wypiciu 750ml wody przekracza dzienna dozwolona dawke substancji radioaktywnych (ktore niestety sa zawarte w kazdej wodzie mineralnej). a niby mowia, zeby wypijac 2 litry dziennie :eek:

ja teraz daje julitce zwykla wode gotowana, juz nie mineralna. jednak i ja powinam swiecic, bo wczesniej wypijajalam hektolitry mineralki.:cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry