reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odżywianie naszych dzieci

Ja sie y jednej strony ciesze bo powyższe, ale z drugiej chciałabym żeby inne smaki tez poznawał

nowe smaki i w sumie witaminki:-)

a my wlasnie pijemy soczek z kubka-niekapka i juz nawet sprawnie to idzie, bo wczoraj julitka nie wiedziala jescze o co chodzi i ssala jak buytelke:-)

reklama
julitka ma juz za soba jajecznice na parze, choc nie byla nia zachwycona. pasztecik tez jadla, nawet z apetytem. najbardziej mi smutno, bo wczoraj sie krzywila na moja ogorkowa, otrzasalo ja po kazdej lyzeczce, a taka delikatniutka zrobilam-hli, hlip!

przyjedzie babcia, to bedzie dogadzala wnusi, od mojej mamy julitka zje wszyskto-hahaha!:-)

Byliśmy na czarnych porzeczkach, niestety muszę je zrobić,bo obleciałyby, Mateusz dojrzał coś nowego i koniecznie chciał. Nabrał w dwie rączki i do buzi. Myślicie,że się skrzywił?? Wołał jeszcze

Byliśmy na czarnych porzeczkach, niestety muszę je zrobić,bo obleciałyby, Mateusz dojrzał coś nowego i koniecznie chciał. Nabrał w dwie rączki i do buzi. Myślicie,że się skrzywił?? Wołał jeszcze

:tak::tak::tak:julitka tez lubi czarne porzeczki. ja jej wyciskam miazsz na jezyczek, bo to za male kulki,zeby zgniotla sama. dzis sie z niej usmialam, bo idizemy sobie w pole na malinki a ona juz w polowie drogi mlaska, co oznacza,ze chce jesc. maly lobuz zapamietal, ze tam sie je!!!:-D:-D:-D

a w ogole, to nie wiem, wisnie kwasne jak cho... je, grefruta kiedys tez, porzeczki tez nie sa najslodze, a zupy ogorkowej nie chcialaa!!!!!

To tylko zazdroscic - bo to i zdrowe i ekonomiczne. Stachulec gardzi przezroczysta ciecza.:sorry:
czy do konca takie zdrowe??? ostatnio czytalam, ze dorosly czlowiek po wypiciu 750ml wody przekracza dzienna dozwolona dawke substancji radioaktywnych (ktore niestety sa zawarte w kazdej wodzie mineralnej). a niby mowia, zeby wypijac 2 litry dziennie :eek:

czy do konca takie zdrowe??? ostatnio czytalam, ze dorosly czlowiek po wypiciu 750ml wody przekracza dzienna dozwolona dawke substancji radioaktywnych (ktore niestety sa zawarte w kazdej wodzie mineralnej). a niby mowia, zeby wypijac 2 litry dziennie :eek:
Na coś trzeba umrzeć:-D:-D
No to ja juz powinnam co najmniej świecić:tak::laugh2:

reklama

ja teraz daje julitce zwykla wode gotowana, juz nie mineralna. jednak i ja powinam swiecic, bo wczesniej wypijajalam hektolitry mineralki.:cool:

Do góry