Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas teżsą robale. Pierwszy raz, to chyba od suszy. O robalach dowiedziałam się dopiero jak zagotowałam kompotya ja już w tym sezonie na pewno nie zjem czereśni:--
-(
zaczęłam zaglądać do środka i normalnie masakra ile robali... czasem chyba lepiej nie wiedziec co się je....

Oj takiego szfa kuchni to i ja poproszęJa tam tez nie zagladam do czeresni, bo czysta skrobia nikomu nie zaszkodzi hehe;-)
A na obiadek szef kuchni "Mama" poleca: duszonego lososia w ziolach z warzywkami w tym swiezo luskanym groszkiem:-)
Hrudzia a jadasz Passtelle z Lisnera??? Ja uwielniam łososia ze szczypiorkiem :-)
A moja Ola też lubi tą jajeczną ze szczypiorkiem i nazywa ją "mandarynkowe maselko"
Wątpię, bo za dużo tam sztucznych dodatków.Hrudzia a jadasz Passtelle z Lisnera??? Ja uwielniam łososia ze szczypiorkiem :-)
Narobiłyście mi ochoty a ryby, chyba pomidorówkę wsadzę do słoików i zamrożę na dni, w których nic nie będzie mi się chciało.