hruda
Fanka BB :)
Majandra ma racje:-)...wiecej tam dodatkow niz tego lososia a poza tym kaloryczneHrudzia a jadasz Passtelle z Lisnera??? Ja uwielniam łososia ze szczypiorkiem :-)

Lepiej zrobic samemu - i taniej i zdrowiej!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Majandra ma racje:-)...wiecej tam dodatkow niz tego lososia a poza tym kaloryczneHrudzia a jadasz Passtelle z Lisnera??? Ja uwielniam łososia ze szczypiorkiem :-)

Ja tam tez nie zagladam do czeresni, bo czysta skrobia nikomu nie zaszkodzi hehe;-)
A na obiadek szef kuchni "Mama" poleca: duszonego lososia w ziolach z warzywkami w tym swiezo luskanym groszkiem:-)

Wiem że niezdrowe ale też lubięHrudzia a jadasz Passtelle z Lisnera??? Ja uwielniam łososia ze szczypiorkiem :-)

. No i czasem oszukuję, daję trochę więcej wody lub o 1 miarkę mniej. A to dlatego, bo Maciuś do chuderlaczków nie należy i nie chcę go utuczyć.I teraz tak myślę, że chyba źle robię.
Majanderka moim zdanie za malutko Maciuś ma tego mleczka. To ja daję jak jesteśmy w domku 12 miarek i dotego kaszka też z mleczkiem i dwa razy cycuśIle miarek mleka dziennie dajecie dzieciom? I czy zawsze dajecie 1 miarkę na 30 ml wody?Pytam, bo chyba Maciusiowi daję za mało. Jak jesteśmy w domu to 8, jak wychodzimy to 13. A wg schematu powinnam 21. No i czasem oszukuję, daję trochę więcej wody lub o 1 miarkę mniej. A to dlatego, bo Maciuś do chuderlaczków nie należy i nie chcę go utuczyć.I teraz tak myślę, że chyba źle robię.
![]()
Dziewczyny bez obrazy ale nie przesadzajmy już z tym schematem![]()