Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozśmieszasz mnie - po tym poście widać,że jesteśą młoda,nie znasz życia skoro tak na to patrzysz.Dziewczyny decydując się na dziecko miały plany co do dalszego życia z ojcem dziecka,myślały poważnie i kochały partnera w przeciwieństwie do ciebie- tak wnioskuję z twojego posta.Poza tym bardzo zle zrobilyscie, jesli mieszkalyscie z ojcami swoich dzieci, i one je znaly, przyzwyczaily sie itd, a Wy im ich odebralyscie ?? Nie laaaadnie, moim zdaniem powinniscie trwac w zwiazku mimo wszystko, byleby ojciec codziennie dzieci widzial, a dzieci jego.
No to masz szczęście nie wszystkie tak mają .Szkoda,że wcześniej nie wiedziałaś o debilu...ale jak to mówi stare przysłowie "widziały gały co brały"...Ja jestem zabezpieczona finansowo wiec nie msrtwie sie tym. Wiec co wg Was powinnam zrezygnowac ze wszystkich pieniedzy na rzecz alimentow ? albo nie rezygnowac i ogladac tutaj tego debila ?
I dzięki takim osobom ludzie,którzy mają autentycznie niski dochód,a nie niby niski nie korzystają z pomocy państwa bo się wstydzą nie mają za co żyć.I to jest właśnie czytanie ze zrozumieniem...Ile macie lat ? Potraficie czytac ze zrozumieniem ? Czy nie bardzo ? Napisalam, ze nie pracujac, uczac sie, itd korzystajac ze wszystkich przywilejow, ktore mi przysluguja z racji mojego niby niskiego dochodu mam 1500 zl miesiecznie, wiec o co chodzi ? Kobiety ogarnijcie sie, mozna byc w na tyle dobrej sytuacji, czy to z zasilkiem dla samotnej matki czy tez bez, ze nie trzeba ogladac sie na faceta.