Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
supermoja Mala wlasnie wytrabila 250ml (!) kaszki :-)
dalam jej na sprobowanie kaaszke taka gotowa z kartonika jablowo-marchiwowa a ze bylo jej 250ml to pomyslalam ze wleje do butli wszystko bo co mam z tym zrobic po otwarciu (?)
a Mala Śmieszka wytrabila wszystko i to momentalnie tak jej smakowalo hihi

oj tam gadajJakby ci to powiedzieć... badania prenatalne miałam ze względu na wiek za free![]()
:-):-):-)

bede wysylac gdzie tylko sie daZuza... uwierz mi, nie ma. ja na leczenie jeżdże z Frankiem do Instytutu Matki i Dziecka do Warszawy.. Tam mały ma kompleksową opiekę.
Jeśli moge prosić - jeśli masz jakieś kontakty, z firmami np, prześlij im proszę informację o Franiu. Ja już łapię się każdego sposobu, żeby zebrać kasę na leczenie krasnala, dumę dawno schowałam do kieszeni.
Dziewczyny z sierpnia zaczęły zresztą kilka dni temu akcję na BB dla Frania. Tu są informację o Franiu "w pigułce":
https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/franek-waleczny-pomoz-mu-byc-zdrowym-41825/
Darowizny na konto fundacji można odpisać sobie od podatku.
Jeśli macie dziewczyny jakieś kontakty, to bardzo proszę, prześlijcie informację dalej. Będę Wam bardzo wdzięczna![]()

Dziewczyny- padła propozycja spotkania na 28 lipca. Jak narazie Franiowamama, Zuza-Anna i ja jesteśmy na ok. Piszcie jak reszcie pasuje ten termin, ustalimy w koncu jakies konkrety. Co do miejsca spotkania- zapraszam do siebie, mam sporo miejsca na podwórzu, duży taras. Ale może wolicie gdzies w mieście to czekamy na propozycje.

o i wlanie kto co przyniesie bo wszystkie przyjdziemy z tym samym ciastemTo ja od razu deklaruję, ze jakieś napoje/soki/kawałek ciasta jakowegoś przywiozę.
Ale jakich miejsc? W naszej okolicy? Chodzi o instytucje czy jakoś bardziej ogólnie? Mamom karmiącym czy z dziećmi?