Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dzieki kochanaJutro gra Hiszpania z Niemcami, mam nadzieję, że Hiszpanie ich zleją :-)
Czy temat "miejsca godne polecenia" jeszcze aktualny?
Jeśli tak to polecam włoską restaurację w Karpaczu - "Mamma Mia" - rewelacyjne, zdrowe jedzenie, zakaz palenia, kilka krzesełek dla najmłodszych, wprawdzie przewijaka jeszcze brak ale ma się to zmienić, na zewnątrz czyściutka piaskownica, montują huśtawkę, jest specjalne menu dla dzieci, dbająca o dzieci obsługa i zdecydowane przyzwolenie dla kobiet karmiących piersią - co niestety w Karpaczu normą nie jest. Właścicielka ma świetne podejście do maluchów i chętnie pokazuje jak powstają przygotowywane potrawy :-)
Czy chodzi tylko o nasz region - jeśli nie to się rozwinę. Z tego pamiętam - całkiem miło jest też w Pałacu Wojanów - również menu dla dzieci, czyściutko itd.

byliśmy wczoraj do późna na rynku w jeleniej i właśnie mecz holandia -urugwaj ogladaliśmy, super było, nie pamiętam, kiedy tak wyszliśmy gdzieś ze znajomymi, mam nadzieje, że dziś też się wybierzemy, mam takie samo zdanie jak holy101 niech hiszpania niemców zleje!!!
, tak od 23.30 to były w odstępach 15-20 min, w dodatku na każdym dzidzia tak się wściekała,że aż bolało, robiła mniej więcej tak, że nóżkami odpychała się od żeber i wgniatała tam w środku w podbrzusze i takie cyrkowanie trwało do 2.30 bo wtedy ostatni raz spojrzałam na zegarek,kiedy skurcz przeszedł, zasnęłam. Rano spojenie bolało nieziemsko, najlepszy w tym wszystkim był K. po pierwszym skurczu go pytam, jaki mamy plan rodzenia (chce być ze mną) na co on, że w piątek da mi znać
a ja wystraszona, że to może już, a z przygotowaniami to gdzieś daleko w lesie, muszę się wziąść, od dwóch dni wieczorami jakiś niepokój mnie dopada

jest co czytac;-);-);-)