• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

FRANIOWAMAMO- ucałuj ode mnie Frania na te 11 miesięcy:-)

ja dziś tylko czytam bo zarobiona jestem przy aukcjach i nie mam czasu nic skrobnąć;-)

od jutra zapowiadają znów upały- do 36 stopni na niedzielę........

u nas dziś cisza....roboty po pachy...

rozmawiałam ze swoim Pawłem o zmianie pracy- w tym durnym sklepie właścicielka robi awantury każdego dnia i przyp...sie do wszystkiego ale zeby zapłacic pieniążki w terminie to już nie....Drugi tydzień czekamy na wypłatę!!!!!! wściekła jestem jak nie wiem.....a tu tyle wydatków czeka!!!!!

Dziewczyny- to co? jest nas chyba 6 na to spotkanie- wyliczam: FRANIOWAMAMA, ZUZA-ANNA, DOBRACZAROWNICA, ja, NATALINECZKA, kto jeszcze? A jak ANULA? dasz radę? musisz bo jesteś w moim wieku a o czym ja będę z tymi młodymi gadać???:-) Napisz czy termin Ci odpowiada??? No i rzucajcie jakąś propozycję godziny- ja proponuje popołudniu- koło 17, ale w zasadzie godzina jest dla mnie obojętna więc może być nawet 10 rano...

Kurczę, już się cieszę na to nasze spotkanie:-D

reklama
Ja tez się bardzo cieszę:) A może być choć z godzinkę wcześniej? Bo mój Franek z tych zasypiających punkt 19, więc ok 18 będę musiała się zbierać z kurczakiem..
A Franek dziś wycałowany, za niespodziankę na 11 mies:)

mi to tak raczej popoludniu bo mlody kolo miedzy 12 a 13 chodzi spac a o ktorej wtaje tego nigdy nie przewidze:sorry2::-D:-D:-D
ale przewaznie tak kolo 15 wiec proponuje 16:tak::tak::tak::tak:

mam pytanko a masz psy???
bo ja z tych bojących raczej ;P

tez sie ciesze bo dawno nigdzie nie wychodzilam :)

no i kto bedzie mistrzem???

niedziela Holandia - Hiszpania :)
stawiam na Hiszpanie :)

Ostatnia edycja:
wczoraj padlam....
widzialam tylko ze jest 1:0 dla Hiszpani i poszlam spac z nadzieja ze rano tez tak bedzie ;-)
i tu mila niespodzianka!!!
a w niedziele HOP HOLLAND HOP :-D

Natalineczka > to juz praktycznie wszystko masz.
Ja materacyk kupowalam na allegro bo sa najtansze i duzy wybor.
Ciekawa jestem jak Czarusiowi sie spodoba spanie w nowym lozeczku ;-)

FraniowaMama > ooo to na kolacje akurat taki przypieczony slimaczek :-D

Al.Szyszkowska > ja to bym takich pracodawcow ..... wrrr.....
ja do godzinki spotkania sie dostosuje tylko moja sugestia taka ze moja Mala o 19:30 jest zawsze kapana i lulu a ze bede musiala jeszcze do Szklarki dojechac do o 19 max musze zmykac....
no chyba ze sama przyjade...
Ja juz powiedzialam swojemu M. ze 28 mam spotkanie z Wami a on tylko spojrzal na mnie smutnym wzrokiem z pytaniem co on ma wtedy robic?
hihi tak juz sie przyzwyczailismy ze mamy wspolnych znajomych i wszedzie razem wychodzimy a zreszta jak do PL przyjezdzamy to ciagle w biegu jestesmy...

Witajcie
Wybaczcie ze mnie tak dlugo nie bylo, ale ostatnio nie jest u mnie za wesoło. mam meeeeeeeggggaaaa doła. Czuje sie jak wyrodna matka, ciagle sie zloszcze na moje maluszki, krzycze , nie chce mi sie nawet rano do nich wstac poprostu jestem zmeczona zyciem i najchetniej bym gdzies uciekła....nie wiem po co Bog mi dał dzieci skoro sie nie nadaje na matke, nie wiedzialam ze bedzie tak ciezko. Zero pomocy zero rodziny zero przyjaciol , meza to nie obchodzi ze ja nie daje juz rady poprostu jakiś koszmar. Nie wiem co mam ze sobą robić, najchetniej bym przespała dzien ( gdybym mogła oczywiscie ), mam ochote isc jak najszybciej do pracy, ale co to za ucieczka przed wlasnymi dziecmi ? Nie mam ani chwili wytchnienia , zero!! nawet nie chce mi sie łazić na spacer....ehhh musze chyba tak zyc...tylko jak dlugo mam sie meczyc?? A najgorsze jest to ze rodziny nie mamy, przyjaciol takich prawdziwych tez nie ( moj maz ma kolegow a moje kolezanki zostaly w gliwicach ) nikogo nie obchodze...moi rodzice mają mnie w dupie nie odztywaja sie pewnie dlatego ze mam przyjechac i zebym tylko przypadkiem nie chciala do nich przyjsc...po****ni ( sorki za slowo na forum) Dobrze ze mam neta i Was to przynajmniej moge komus napisac co czuje.

Czarnuszka > masz NAS tutaj na Forum!!!!
nam zawsze mozesz sie wygadac i npisac co ci na serduchu lezy!
Wierze ze jest Ci ciezko z dwojka takich Maluszkow ale dzieciaczki sa takie kochane....
Ja tez mam nieraz takie kryzysy ze padam juz z sil (a mam tylko jedno dzieciatko!)
Wiec glowa do gory i nie zalamuj sie!
Planujemy wspolne spotkanie :-) moze sie do nas przylaczysz?

wczoraj padlam....
widzialam tylko ze jest 1:0 dla Hiszpani i poszlam spac z nadzieja ze rano tez tak bedzie ;-)
i tu mila niespodzianka!!!
a w niedziele HOP HOLLAND HOP :-D

Natalineczka > to juz praktycznie wszystko masz.
Ja materacyk kupowalam na allegro bo sa najtansze i duzy wybor.
Ciekawa jestem jak Czarusiowi sie spodoba spanie w nowym lozeczku
oj wlasnie sie tego boje bo wydaje mi sie ze bedzie zazdrosny i nie bedzie chcial spac na lozeczku:no::no::no:
Witajcie
Wybaczcie ze mnie tak dlugo nie bylo, ale ostatnio nie jest u mnie za wesoło. mam meeeeeeeggggaaaa doła. Czuje sie jak wyrodna matka, ciagle sie zloszcze na moje maluszki, krzycze , nie chce mi sie nawet rano do nich wstac poprostu jestem zmeczona zyciem i najchetniej bym gdzies uciekła....nie wiem po co Bog mi dał dzieci skoro sie nie nadaje na matke, nie wiedzialam ze bedzie tak ciezko. Zero pomocy zero rodziny zero przyjaciol , meza to nie obchodzi ze ja nie daje juz rady poprostu jakiś koszmar. Nie wiem co mam ze sobą robić, najchetniej bym przespała dzien ( gdybym mogła oczywiscie ), mam ochote isc jak najszybciej do pracy, ale co to za ucieczka przed wlasnymi dziecmi ? Nie mam ani chwili wytchnienia , zero!! nawet nie chce mi sie łazić na spacer....ehhh musze chyba tak zyc...tylko jak dlugo mam sie meczyc?? A najgorsze jest to ze rodziny nie mamy, przyjaciol takich prawdziwych tez nie ( moj maz ma kolegow a moje kolezanki zostaly w gliwicach ) nikogo nie obchodze...moi rodzice mają mnie w dupie nie odztywaja sie pewnie dlatego ze mam przyjechac i zebym tylko przypadkiem nie chciala do nich przyjsc...po****ni ( sorki za slowo na forum) Dobrze ze mam neta i Was to przynajmniej moge komus napisac co czuje.
witamy my sie jeszcze nie znamy
wspolczuje kochana naprawde
ja mam jedno narazie i czasem mam dosc i nie mam sily a co dopiero ty:szok::tak::tak::tak:
a co do znajomkow to masz nas
jak widzisz sykuje sie u nas spotkanko forumowe:-):-):-)
zapraszamy:-):-):-):-)
zdobedziesz nowe znajomki:tak::tak::tak:

hej lasencje
u nas sliczna pogoda blekitne niebo i zadnych chmur:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
trza zaraz sie na dwor zbierac:tak::tak::tak::tak:

najpierw kwiatuszki podlac co by nie padly:tak::tak::tak:

trza jakis plan dzialania sobie na dzis stworzyc
w domku nadal porzadeczek wiec nie ma co robic
i trza sobie jakies zajecie znalezc:-p:-D:-D:-D

ino jakie:confused::confused::confused:

reklama
Czarnuszko, sądzę, że każda mama doskonale Cię rozumie. Wychowanie małego dziecka to jest prawdziwe wyzwanie. Ty masz wyzwanie podwójne - dwa szkraby na dobę czyli podwójny etat 24h. Jesteś dziewczyno "zwyczajnie" zmęczona.. No i jeszcze ten brak wsparcia nie poprawia Twojej kondycji.. Dziewczyny dobrze radzą - wyrwij się na to nasze spotkanie, może akurat poznasz bratnią duszę? Zawsze to oderwiesz się od swoich 4 ścian, pośmiejesz trochę..
Nadajesz się na matkę! I jestes najlepszą mamą dla swoich szkrabów, ale musisz ciut odsapnąć, fizycznie i psychicznie. Inaczej zwariujesz. Ja tu na BB znalazłam grono super dziewczyn, które choćby zawsze mnie wysłuchają, gdy nachodzi mnie kolejny mega dół związany z Frankiem. Już samo wygadanie duuużo daje. Nie możesz wszystkiego tłumić w sobie bo pierdykniesz na zawał dziewczyno!
Pójścia do pracy nie traktuj w kategoriach ucieczki przed dziećmi. jestem zdania, że lepsza jest mama zadowolona choćby przez 4 godziny na dzień niż mama wiecznie zmęczona i sfrustrowana. Ja przy Natce miałam dokładnie tak samo:) Glizdeczka tak mi dała popalic, że do pracy wracaałam na skrzydłach. Do domu wracałam stęskniona do mojego robaczka. I też przeprowadziłam się tu z drugiego końca Polski, więc zero przyjaciół, rodzina daaaaleko, teściowie lubią dzieci..oglądać na zdjęciach.. Rozumiem Cię więc doskonale.
I rzucaj "szanownymi paniami" ile wlezie (o ile Ci to tylko pomoże), cenzura BB wygwiazdkuje..;-)
Trzymaj się dzielnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry