• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
aloha, u mnie zajęć tłok, więc tylko na chwilkę, zrobiłam dwa prania ubranek, jedno juz wyschło i poprasować trza, i Tadzika obudzić z południowej drzemki i jakiś obiad machnąć, ale tego to mi się nie chce, chociaz w sumie jajecznica z boczkiem może być, wczoraj upolowałam taki chudziutki, zrobilismy z młodym porządek w zabawkach, jeszcze tylko 3 pudla zostały, ale był pomocny i grzeczny, szok, i w moim domku znów zagosciła konsekwencja, zaczęłam się podpierać kilkoma pomysłami superniani, którą podglądam w odcinkach z netu posciąganych, i wiecie co, moja konsekwencja skutkuje i teraz Tadzio od Taty grania nie wysępi, bo jak ja mówiłam nie i była histeria, złości i żale, a Tata czasem dawał się otumanić czarusiowi małemu, a teraz mamy wspólny front i jest ok, spadam na razie, sorki za literówki

aloha, u mnie zajęć tłok, więc tylko na chwilkę, zrobiłam dwa prania ubranek, jedno juz wyschło i poprasować trza, i Tadzika obudzić z południowej drzemki i jakiś obiad machnąć, ale tego to mi się nie chce, chociaz w sumie jajecznica z boczkiem może być, wczoraj upolowałam taki chudziutki, zrobilismy z młodym porządek w zabawkach, jeszcze tylko 3 pudla zostały, ale był pomocny i grzeczny, szok, i w moim domku znów zagosciła konsekwencja, zaczęłam się podpierać kilkoma pomysłami superniani, którą podglądam w odcinkach z netu posciąganych, i wiecie co, moja konsekwencja skutkuje i teraz Tadzio od Taty grania nie wysępi, bo jak ja mówiłam nie i była histeria, złości i żale, a Tata czasem dawał się otumanić czarusiowi małemu, a teraz mamy wspólny front i jest ok, spadam na razie, sorki za literówki
super :tak::tak::tak:
konsekwencja konsekwencja i jeszcze raz konsekwencja ja niestety jestem w tym dzialaniu jedyna czasem m sie dolaczy ale te czasem to naprawde bardzo rzadko biorac pod uwage ze co 2 tyg jest w domku:sorry2:

witam sie z wami kochane juz w domku dzis caly dzien na wlokach tylko o 12 na spanie przyszlismy mialam sie z czarkiem polozyc spac ale kuzynka z coreczka przyszla wiec sobie posiedzialysmy, czarek spal jak wstal zjadl zupke i poszlismy na spacer znow teraz ja w domku a ciocia czarka po drodze zgarnela i do babci zabrala:tak::tak:
mam ochote na fast fooda i co:confused::confused:
przed chwila zrobilam sobie z bulek takie niby chamburgery szynka ser ogorek kiszony i keczup
ale mam ochote na jeszcze i co mam zrobic:confused::confused:
moze macie pomysly:confused::confused:

A my dziś latamy jak w amoku - wizyta u nowej rehabilitantki w Cieplicach, zakupy w tesco, pranie ..Ciąganie krasnala w ten upał na rehabilitację to koszmar dla niego:(

reklama
Rehabilitantka zrobiła na mnie bdb wrażenie. Franek nie zapawił. A to sie liczy.
Zobaczymy jak zacznie pracować z małym. Jest tez tańsza od poprzedniego rehabil. A to się liczy, bo za 1 spotkanie bierze max 50 zł a tamten 60 zł. Przy 4 spotkaniach w tygodniu to daje różnicę, prawda?
Jutro zacznę powoli obmyslac co ze soba zabrać. Spakujemy się w godzinę. Robimy to średnio raz na 3 tyg więc mamy wprawę:)

Spokojnej nocy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry