Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
superaloha, u mnie zajęć tłok, więc tylko na chwilkę, zrobiłam dwa prania ubranek, jedno juz wyschło i poprasować trza, i Tadzika obudzić z południowej drzemki i jakiś obiad machnąć, ale tego to mi się nie chce, chociaz w sumie jajecznica z boczkiem może być, wczoraj upolowałam taki chudziutki, zrobilismy z młodym porządek w zabawkach, jeszcze tylko 3 pudla zostały, ale był pomocny i grzeczny, szok, i w moim domku znów zagosciła konsekwencja, zaczęłam się podpierać kilkoma pomysłami superniani, którą podglądam w odcinkach z netu posciąganych, i wiecie co, moja konsekwencja skutkuje i teraz Tadzio od Taty grania nie wysępi, bo jak ja mówiłam nie i była histeria, złości i żale, a Tata czasem dawał się otumanić czarusiowi małemu, a teraz mamy wspólny front i jest ok, spadam na razie, sorki za literówki