• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

hej
ja znowu pojawiam sie na chwilke......

jutro rano jedziemy na tydzien i niewiem czy bede miala neta :-(
kurcze a jeszcze dzisiaj jakies zatrucie mnie sie uczepilo i czuje sie fatalnie......
rano wstalam z bolem zebow i glowy bo bylam na wizycie u ortodontki wiec masakra!
a pozniej to zatrucie - normalnie zyc nie umierac!

bede za tydzien w niedziele :-)
trzymajcie sie i uwazajci na siebie, maluszki i brzuszki!

pozdrawiam

reklama
Dziewczyny, gdzie Was wymiotło przez weekend?

FRANIOWAMAMO- jak chrzciny się udały? Oglądałam właśnie zdjęcia Twojego krasnalka na Waszym wątku:-) Cudeńko małe, super że turnys przynosi takie efekty.

ZUZA-ANNA miłego pobytu nad morzem, zazdroszczę Ci tej wody, plaży....ech życie życie, a ja musze w domu siedzieć.

Mój Sebuś już zajada zupki, zacżeliśmy od dwóch słoiczków, teraz je już mamusine gotowane. Zajada aż miło patrzeć. dziś , jutro i pojutrze pierwsze próby glutenowe- zobaczymy jak zareaguje. Jak wszystko będzie ok, wprowadzę mięsko....

Odezwijcie się co tam u Was????

witam was dzieczynki:tak::tak::tak::tak:

wczoraj mnie nie bylo bo rano sie do roboty zapedzilam co by skonczyc
a dzis czekam na nastepna dostawe:tak::tak::tak::tak::tak:
mlody dzis rano wstal i ryczal ze go siusiaczek boli :baffled:
kazal mi dmuchac:eek:
no ciekawa jestem co to mu sie tam dzieje:confused2:

m poszedl na jagody ciekawe ile przyniesie,
dzis jeszcze do miasta
teściowa przyjechala na urlop wiec trza bedzie sie wybrac:tak::tak:
moze cos kaska rzuci;-):-p

a no i nie wiem czy wam mowilam od dzis m ma 2 tyg urlopu:tak::tak::tak:
i nie wiem czy sie cieszyc czy nie:sorry2:

Witajcie mamuski !!!!

U nas dobrze , dzieci nawet ok Krystianek cos malo w dzien je ale w nocy nadrabia no nic widoczne tak mu sie chce, sam sie przstawi.
Wybaczcie ze mnie tak dlugo nie bylo.
Widze ze chcecie jakies spotkanko zrobic mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie :);-)

CZARNUSZKA owo spotkanko już sie odbyło. Z przyczyn różnistych było nas aż dwie:-) chwilowo chyba nie planu na kolejne, no chyba że mi cos umknęło po drodze.

NATALINECZKA- i jak tam z kokardkami? dostałaś kolejne zlecenie, rozliczono się z poprzedniego? ciekawa jestem bo różne rzeczy słyszy się o zlecanych pracach chałupniczych. pisz co tam?

FRANIOWAMAMO czy wszystko u Was ok? Podglądam Wasz wątek ale tam też żadnych wieści...

U nas dziś takie nowiny- Sebuś oglosił protest na jedzenie zupki:no: tak się darł że w końcu zaczął się krztusić i prawie się udusił.... jak się domyślacie odpuściłam karmienie zupką....
Ale ale jest i radosna wieść- mój chłopaczek dziś po raz pierwszy samodzielnie przewrócił się z plecków na brzuszek:-D do tej pory kończył na pbracaniu sie na boczki a tu nagle hops i wylądował na brzuszku. Wyglądał na mocno zdziwionego swoim wyczynem:-) a teraz wcina swoje stopy;-)
Chyba zaczyna się nam historia z ząbkami bo młody nerwowy i popłakuje ciagle, ładuje wszystko co w zasiegu do buziaka. jeszcze pod palcem nic nie czuć ale chyba zaraz się jakiś kiełek pojawi:tak:

Dzis dzień sprzątający, odkurzanie juz za mną, kończe mycie podłóg, poprałam kapy i narzuty.... ledwie żyję bo jakos duszno się zrobiło.

No a co tam u Was?

Cześć Dziewczynki!

Trochę Was zaniedbałam, a będzie jeszcze gorzej, bo jutro wracam do pracy:-( Dzisiaj idę z synkiem na szczepienie, myślałam, że później sobie pospacerujemy, ale coś pogoda do niczego. Pisałam wcześniej, że Romusiowi wychodzi ząbek - otóż ząbki będą 2, na górze:-) Jakoś to znosi, chociaż w nocy czasami przebudza się z płaczem, ale nie goraczkuje i generalnie jest o.k. Uffff... jak pomyślę, że to nasz ostatni taki dzień, to żal się robi, chociaż momentami miałam tak dosyć, że nie marzyłam o niczym innym, tylko żeby usiąść za swoim biurkiem:zawstydzona/y:

FraniowaMamo - Już wcześniej zauważyłam Cię na forum, ale dopiero ostatnio zapoznałam się z historią Twojego synka. Aż brakuje słów, żeby to wszystko jakoś sensownie skomentować. Życzę Wam powodzenia i trzymam kciuki za Frania:tak: To wyjątkowo dzielny chłopczyk.

Pozdrawiam Was serdecznie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry