• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Hhhhhhhhuuuuuuuuurrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tez hura:)

Witam wszystkie jeleniogórskie mamusie ja też jestem z okolic Jelonki:-)

Wiiitamy:)

Aguś super! Nie mogło być inaczej! =)

Co tam dziewczynki u was?

Ale miala stresa bo zaczęłam wystawiac przedmioty i uzmysłowiłam sobie ze odblokowali mnie bez statusu charytatywnego..i se myślę..nosz... pułapka? paranoja?? Napisałam w te pedy, że ja ZNOWU NIE ŁAMIĘ REGULAMINU.. no i jakies 2 godz temu napisali ze przedłużaja status:))

A teraz sie wdrażam:)

Zarz będe pisała propozycję zmian.

A teraz zapraszam w nasze skromne allegrowe progi:)

Ola, w następny wtorek jade cos załatwić do JG, jestem umówiona na krótko po 8, posiedze tam pewnie ok 40 min, to by znaczyło ze po 9 mogłabym być u Ciebie. Co Ty na to? 9.30? Ale sama, bez szkodników;-) Czeeeekaj... a może ja się do fryca umówie wreszcie i potem przyjadę? ok 11?..musze zadzownić do mojej p Doroty. I po drodze pączki bym kupiła, co?:)

Olu, we Wrocku znowu dr Masgutowa - babka jest rewelacyjna po prostu, ale ceny ma hamerykańskie - 350 zł za wizytę...
Dam znac co z odwiedzinami, na bank:)

Dziewczyny, ja tak może trochę wprost, ale nie mam czasu na gadanie opłotkami:
kilka z Was cos wspominało w ostatnim miesiącu, ze miałybyście/chciałybyście/mogłybyście przekazac jakiś drobiazg na aukcje dla Frania. Ja za 2 tygodnie wyjeżdżam z małym do CZD. Od jednej mamy, która ma konto na Allegro 3 lata już, dowiedzialam sie, że w XI i XII jest najlepszy utarg na All. Jeśli chciałabyście cos przekazac dla Frania, to zróbcie to teraz proszę.. bo ja potem wyjeżdżam na miesiąc, wracam 19 lub 20.12 i właściwie bedzie juz po ptokach..
Sorry, że tak wprost.. niezbyt dobrze się z tym czuję, ale chce cos sprzedać dla Frania zanim znowu złamię regulamin przez swoje nieobeznanie w kwestiach allegrowych i zanim wykopią mnie stamtąd na amenta:)
No mam nadzieję, ze nie odbierzecie mojej prosby niewłasciwie, co?..

dzień dobry :-)

wczoraj cały dzień nie miałam neta wrr ... :wściekła/y:
ale dzisiaj jak Malutka pozwoli to chwile usiąde i posiedze tu z Wami.
A teraz ide Mała położyć lulu bo mnie szarpie za noge i krzyczy.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry