• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
dobry wieczór wszystkim:)

Zuza aleś dziś zaszalała z wpisami:) super, fajnie że forum znów złapało oddech:)

u nas Sebek bez temperatury, za to całą szyjkę ma w czerwonych plamach i krosteczkach. zgłupiałam już z tym wszystkim, najpierw myślałam że sie rozchorował, potem że ząbki, teraz trzydniówka...sama już nie wiem. dziś wygląda na zupełnie zdrowego, tylko ta szyjka mnie martwi....

Ciekawe co nam allegro odpisze w sprawie franiowego konta...

Aga, no własnie nic nie dawałam, ta szyjka to dzis rano sie objawiła i tak sobie pomyślałam że trzydniówka, bo wczoraj znikła temperatura. z tego co wiem to wysypka zaczyna sie na samej górze - szyja dekolt i schodzi w dół. jeśli przeniesie się jutro pojutrze niżej na ciałku no to jesteśmy w domu, ale jeśli nie????

eeee, Franek miał we wrześniu:) Czyli jako 13,5 mies chłop:)

Spokojnie, ważne zeby znikła. U Frania też netypowe objawy były, nasza dr mówi ze 3dniówka ma wiele twarzy.:)

Możemy wpaśc do Ciebie w piątek na kawkę? na 15 minut, ale krótko po 8 rano:)

Aga, 8 rano to dla mnie jeszcze jakby środek nocy, ostatnio dziecka po wstaniu o świcie ładuję do swojego łóżka i wspólnie dobijamy do 9 - 9.30. bądź człowiekiem i wymyśl jakąś bardziej ludzką porę, błagam....:):):) no chyba że się nie da inaczej to zwlokę swoje stare kości:):) chociaż pewnie po takim wstępniaku nie będziesz chciała juz przyjechać:):):)

ale za to, np. 1 w nocy jak najbardziej:):)

a tak powaznie właśnie miałam was zaprosić bo sobie wymyśliłam że skoro nie macie teraz rehabilitacji to może znaleźlibyście chwilkę na kawę:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry