Aga wiesz co, wspaniały jest ten Twój chłopaczek. cudny, wytrwały, niesamowity, wyjątkowy, pracowity, radosny, inteligentny, wyjątkowy. on jest cudem, darem od Tego Tam Na Górze żeby pokazać wszystkim że wszystko jest możliwe, że wszystko może się wydarzyć, ze istnieją i dzieją się cuda, kazdego dnia, tu i teraz. zabrzmi patetycznie, ale dla mnie Franek jest takim współczesnym świedectwem Boga - przez niego On pokazuje że jest, wciąż, nadal i naprawdę i patrzy na nas kazdego dnia

wszystko dzieje się po coś, w jakimś celu. Franek urodził się tak wcześnie po to by miec wiecej czasu na "bycie wybranym"
Teraz Ci usiadł, jutro poraczkuje sobie do pokoju obok, pojutrze wstanie i pójdzie do szkoły. to wszystko jeszcze przed Tobą, ale już w zasięgu ręki, kochana. tylko jeszcze wytrzymaj te tygodnie i miesiące ciężkiej pracy i rehabilitacji

Napisz co tam allegro napisało

będzie coś z tego czy ida w zaparte?
Uff, ale awanture zrobiłam dzis swojemu małżowi. wygarnęłam mu wszystko co mo na wątrobie leżało. masakra była ale musiałam się oczyścić z tych złych spraw bo inaczej bym oszalała... no i teraz mamy ciche dni......