zuza-anna
Fanka BB :)
Izu > widziałam zdjęcie z widokiem i faktycznie fajnie :-)
Ja jak szukałam swojego mieszkania to byłam okropnie wybredna. Wiedziałam co chce i miałam spore wymagania przez co niektórzy pośrednicy dziwnie na mnie patrzyli hehe a najbardziej mnie wkurzało jak zawracali mi gitare z jakimiś ofertami które od razu wiedziałam że nie są dla mnie wrrr…. No i wreszcie znalazłam to co chciałam :-)
1 piętro, słoneczne, balkon, w budynku tylko 5 mieszkań, na własnej działce gdzie mamy trawke i możemy parkować a wokół ślicznie zielono. No i pare kroków od Rynku, wszędzie blisko :-)
fajny pomysł z tym konkursem :-) gdzie Ty pracujesz?
Mi się podobają 2,6 i 9
Uuu kich a z tym czynszem! Ja kupiłam mieszkanie bezczynszowe z czego jestem bardzo zadowolona :-) oczywiście z sąsiadami zbieramy sobie co miesiąc po pare złotych na różne modernizacje budynku :-)
Super ze możesz liczyć na pomoc Mamy w takiej chwili ;-)
Hmmm… a nie możecie powiedzieć głośno o tym że wykorzystuje czyjeś zdjęcia?
Aga > dlaczego zablokowało? Co się stało?
Heee i bądź tu uczciwy
Dzielny chłopczyk!!! Rewelacja! Kolejne sukcesy i oby więcej ich było :-)
Eliza > no właśnie tak to już jest że niektórzy lubią mieszkać w blokach a inni nie potrafia :-)
Fajnie że jesteś zadowolona z mieszkania tam!
Ola > widze że Ty dalej maratony sobie urządzasz ;-)
O kurcze Sebuś ma już tyle ząbków?! Super! U nas dalej bezzębnie hihi
Oby mu szybko minęła ta gorączka….
Nieciekawie z tą gorączką :-(
Dzwoniłam po miałam pytanie… nie wiedziałam gdzie jest mops w JG a pilnie musiałam tam podskoczyć bo potrzebuje zaświadczenie dla urzędu tutaj… no i pomyślałam że Ty kiedyś coś wspominałaś o tym urzędzie więc może będziesz wiedzieć gdzie to jest :-)
Ale poradziłam sobie i trafiłam i sprawe też załatwiłam :-)
Uuuu…. Przynajmniej lżej Ci teraz ;-) ja też tak czasem mam …
Jak byłam u fryzjerki to opowiadała mi że właśnie jest otwarcie tego pasażu :-)
I nawet w sobote tam zajrzałam bo szukałam płaszczyka dla dziecka ale jakaś maskara tam!
Trzy sklepy ledwie i galeria…. Hmmm… może jeszcze się rozkręci. W dodatku jak weszłam do reserve to zaraz musiałam wyjść bo chyba klima im padła i nie było czym oddychać….
Aaa okropnie z tymi czynszami! Ceny kosmiczne
!
My w mieszkaniu w JG mamy swoje ogrzewanie, piecyk gazowy dwufunkcyjny (woda i ogrzewanie) i za takie pieniądze to mamy cieplutko zima! A latem nic nie płacimy….
Diana > a to mnie zaskoczyłaś że wróciliście!
Tym bardziej że dobrze tam chyba mieliście no i rodzinka tam…. A jelenia to faktycznie malutkie miasteczko i nic się nie dzieje….
Ja chce wrócić do PL bo tam mam całą rodzine i męczy mnie życie tak daleko od nich…
Oby szybko przeszło Holly! I czekamy na jej powrót do nas :-)
Natalia > dasz sobie rade na pewno!!! A na długo wyjezdza?
Jak Lenka? :-)
Ja jak szukałam swojego mieszkania to byłam okropnie wybredna. Wiedziałam co chce i miałam spore wymagania przez co niektórzy pośrednicy dziwnie na mnie patrzyli hehe a najbardziej mnie wkurzało jak zawracali mi gitare z jakimiś ofertami które od razu wiedziałam że nie są dla mnie wrrr…. No i wreszcie znalazłam to co chciałam :-)
1 piętro, słoneczne, balkon, w budynku tylko 5 mieszkań, na własnej działce gdzie mamy trawke i możemy parkować a wokół ślicznie zielono. No i pare kroków od Rynku, wszędzie blisko :-)
fajny pomysł z tym konkursem :-) gdzie Ty pracujesz?
Mi się podobają 2,6 i 9

Uuu kich a z tym czynszem! Ja kupiłam mieszkanie bezczynszowe z czego jestem bardzo zadowolona :-) oczywiście z sąsiadami zbieramy sobie co miesiąc po pare złotych na różne modernizacje budynku :-)
Super ze możesz liczyć na pomoc Mamy w takiej chwili ;-)
Hmmm… a nie możecie powiedzieć głośno o tym że wykorzystuje czyjeś zdjęcia?
Aga > dlaczego zablokowało? Co się stało?
Heee i bądź tu uczciwy

Dzielny chłopczyk!!! Rewelacja! Kolejne sukcesy i oby więcej ich było :-)
Eliza > no właśnie tak to już jest że niektórzy lubią mieszkać w blokach a inni nie potrafia :-)
Fajnie że jesteś zadowolona z mieszkania tam!
Ola > widze że Ty dalej maratony sobie urządzasz ;-)
O kurcze Sebuś ma już tyle ząbków?! Super! U nas dalej bezzębnie hihi
Oby mu szybko minęła ta gorączka….
Nieciekawie z tą gorączką :-(
Dzwoniłam po miałam pytanie… nie wiedziałam gdzie jest mops w JG a pilnie musiałam tam podskoczyć bo potrzebuje zaświadczenie dla urzędu tutaj… no i pomyślałam że Ty kiedyś coś wspominałaś o tym urzędzie więc może będziesz wiedzieć gdzie to jest :-)
Ale poradziłam sobie i trafiłam i sprawe też załatwiłam :-)
Uuuu…. Przynajmniej lżej Ci teraz ;-) ja też tak czasem mam …
Jak byłam u fryzjerki to opowiadała mi że właśnie jest otwarcie tego pasażu :-)
I nawet w sobote tam zajrzałam bo szukałam płaszczyka dla dziecka ale jakaś maskara tam!
Trzy sklepy ledwie i galeria…. Hmmm… może jeszcze się rozkręci. W dodatku jak weszłam do reserve to zaraz musiałam wyjść bo chyba klima im padła i nie było czym oddychać….
Aaa okropnie z tymi czynszami! Ceny kosmiczne
!My w mieszkaniu w JG mamy swoje ogrzewanie, piecyk gazowy dwufunkcyjny (woda i ogrzewanie) i za takie pieniądze to mamy cieplutko zima! A latem nic nie płacimy….
Diana > a to mnie zaskoczyłaś że wróciliście!
Tym bardziej że dobrze tam chyba mieliście no i rodzinka tam…. A jelenia to faktycznie malutkie miasteczko i nic się nie dzieje….
Ja chce wrócić do PL bo tam mam całą rodzine i męczy mnie życie tak daleko od nich…
Oby szybko przeszło Holly! I czekamy na jej powrót do nas :-)
Natalia > dasz sobie rade na pewno!!! A na długo wyjezdza?
Jak Lenka? :-)

Miejmy nadzieję, że położna będzie trzeźwa hehehe