• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Izu > widziałam zdjęcie z widokiem i faktycznie fajnie :-)
Ja jak szukałam swojego mieszkania to byłam okropnie wybredna. Wiedziałam co chce i miałam spore wymagania przez co niektórzy pośrednicy dziwnie na mnie patrzyli hehe a najbardziej mnie wkurzało jak zawracali mi gitare z jakimiś ofertami które od razu wiedziałam że nie są dla mnie wrrr…. No i wreszcie znalazłam to co chciałam :-)
1 piętro, słoneczne, balkon, w budynku tylko 5 mieszkań, na własnej działce gdzie mamy trawke i możemy parkować a wokół ślicznie zielono. No i pare kroków od Rynku, wszędzie blisko :-)
fajny pomysł z tym konkursem :-) gdzie Ty pracujesz?
Mi się podobają 2,6 i 9 :tak:
Uuu kich a z tym czynszem! Ja kupiłam mieszkanie bezczynszowe z czego jestem bardzo zadowolona :-) oczywiście z sąsiadami zbieramy sobie co miesiąc po pare złotych na różne modernizacje budynku :-)
Super ze możesz liczyć na pomoc Mamy w takiej chwili ;-)
Hmmm… a nie możecie powiedzieć głośno o tym że wykorzystuje czyjeś zdjęcia?

Aga > dlaczego zablokowało? Co się stało?
Heee i bądź tu uczciwy :wściekła/y:
Dzielny chłopczyk!!! Rewelacja! Kolejne sukcesy i oby więcej ich było :-)

Eliza > no właśnie tak to już jest że niektórzy lubią mieszkać w blokach a inni nie potrafia :-)
Fajnie że jesteś zadowolona z mieszkania tam!

Ola > widze że Ty dalej maratony sobie urządzasz ;-)
O kurcze Sebuś ma już tyle ząbków?! Super! U nas dalej bezzębnie hihi
Oby mu szybko minęła ta gorączka….
Nieciekawie z tą gorączką :-(
Dzwoniłam po miałam pytanie… nie wiedziałam gdzie jest mops w JG a pilnie musiałam tam podskoczyć bo potrzebuje zaświadczenie dla urzędu tutaj… no i pomyślałam że Ty kiedyś coś wspominałaś o tym urzędzie więc może będziesz wiedzieć gdzie to jest :-)
Ale poradziłam sobie i trafiłam i sprawe też załatwiłam :-)
Uuuu…. Przynajmniej lżej Ci teraz ;-) ja też tak czasem mam …

Jak byłam u fryzjerki to opowiadała mi że właśnie jest otwarcie tego pasażu :-)
I nawet w sobote tam zajrzałam bo szukałam płaszczyka dla dziecka ale jakaś maskara tam!
Trzy sklepy ledwie i galeria…. Hmmm… może jeszcze się rozkręci. W dodatku jak weszłam do reserve to zaraz musiałam wyjść bo chyba klima im padła i nie było czym oddychać….

Aaa okropnie z tymi czynszami! Ceny kosmiczne :szok:!
My w mieszkaniu w JG mamy swoje ogrzewanie, piecyk gazowy dwufunkcyjny (woda i ogrzewanie) i za takie pieniądze to mamy cieplutko zima! A latem nic nie płacimy….

Diana > a to mnie zaskoczyłaś że wróciliście!
Tym bardziej że dobrze tam chyba mieliście no i rodzinka tam…. A jelenia to faktycznie malutkie miasteczko i nic się nie dzieje….
Ja chce wrócić do PL bo tam mam całą rodzine i męczy mnie życie tak daleko od nich…

Oby szybko przeszło Holly! I czekamy na jej powrót do nas :-)

Natalia > dasz sobie rade na pewno!!! A na długo wyjezdza?
Jak Lenka? :-)

reklama
witamy witamy hihi =)
leze i sie bycze =) mama zrobiła pierogi ruskie =) i zjadłam caaaaały talerz!!!!!!
teraz czekam az mi włosy wyschna i lece pozgrabiac liscie co by troche ruchu zażyć.
Zuzka, tak ja mam termin na 30.12... a ostatnio mi sie snilo ze urodzilam 1 stycznia.
z tym mieszkaniem bezczynszowym to musi byc luksus hehe... bardzo fajnie ze takie znalazlas. ja jestem bardzo ciekawa jak to u nas wyjdzie z ogrzewaniem. bo praktycznie 75% kosztów to zaliczka na ogrzewanie i ciepla wode. w tamtym roku jak mieszkałam to grzejniki odkręciłam dosłownie pare razy bo tak było w mieszkaniu cieplo!!! A dodatkowo mam środkowe i ze wszystkich stron sasiadów (co było warunkiem kupna :)) a do tego pod panele położyliśmy najgrubszą piankę jaka była dostępna (chyba 6mm) bo stwierdziłam, że lepiej wydać więcej na zrobienie podłogi niż później płacić nie wiadomo ile za ogrzewanie. także ten rok okaże się rokiem testowym =) Oby było dobrze... tylko musze walczyć z sąsiadami co by bezsensownie nie odkręcali kaloryferów na korytarzu... bo już zaczynało mnie wkurzać jak kaloryfer był gorący a ktoś mądry otwierał okno zamiast skręcić kaloryfer... przy czym październik był nawet ciepły... no ale cóż... niektórzy po prostu nie myślą... albo wydaje im się, że płacą tylko za swoje mieszkanie... a tu będzie zonk =) bo przecież płaci się za główny licznik również ;/
A moja praca będzie w info na fejsie.
A Aga usunęła chyba post o allegro... =( a ja dokładnie nie potrafię powtórzyć o co tam poszło bo nie chcę czegoś przekręcić... ale bynajmniej jest tak że zrobili to niesłusznie... =( no i oczywiście ze szkodą dla Franusia.
A nie chcę Cię straszyć ale jesteś właśnie przed "tymi" ząbkowymi dniami =) więc przygotuj sobie również jakieś czopki dla małej na zbicie gorączki oraz w co najmniej dwa gryzaki - czytałam żeby przed podaniem najlepiej zmrozić je w lodówce, wtedy bardziej uśnieża ból.
Kurczaczek zapomniałam co miałam dalej napisać =) bo wytrącił mnie telefon. ;/
No dobra to do później =)

pierogi!!! mniamiiii :-) ale mi smaka zrobiłaś!
Ty nie szalej tak z tymi liśćmi > lepiej zrób sobie poprostu spaceerek!
to w tym roku sylwestrowe tance na porodówce :-D
Dla mnie jednym z wazniejszych warunków bylo wlasnie bezczynszowe...
bezsensu z tymi kaloryferami na korytarzu
dziecko mnie atakuje!!! za wlosy mnie szarpie aaaaaaaaa

oki wróciłam =) nie było tak źle... jakieś 50 metrów dywanu z liści :cool2:
Oj tak sylwester w tym roku zaplanowany =) hehe
Aż się boję co się będzie działo w szpitalu wśród personelu :eek: Miejmy nadzieję, że położna będzie trzeźwa hehehe

Nie wiem czy ogladacie Rozmowy w toku... ale laska opowiada teraz jak wyglądały jej halucynacje po dopalaczach... wiem że to jest straszne ale ja mam niezły ubaw <lol>

Jejku jak wy dużo piszecie!!!!!!!!!!!:)
Olu, jesteś cudowna!!!
Zuza, nawet nie komentuję tego picia przez 14latke..
Czekolada i pierogi - super pomysł:)
O Allegro nic nie usuwałam.. Zablokowali nas, bo mi 1 osoba pomagała w obrabianu aukcji. Ale nie rozdwoje się.. Jak jestem w szpitalu czy na turnusie to jak mam obsługiwac allegro??? Jak wysyłac przesyłki???
Nadal zero odpowiedzi..
Dziewczyny sierpniowe wpadły na pomysł, aby zasypac All prosbami o dblokowanie konta Frania.
Jesli chcecie nam pomóc, to wyslijcie ten krótki list do Allegro (poniżej instrukcja gdzie wysyłać).
Z góry baaardzo dziekuje:)

Witam!
Piszę do Państwa z ogromną prośbą o odblokowanie konta aukcji charytatywnych użytkownika dzielny_Franek. Konto zostało zablokowane w skutek nieuwagi i niedoczytania regulaminu przez Mame Frania i Wolontariuszkę
, która pomagała obsługiwać aukcje (Mama Frania jako sprawująca całodobową opiekę nad chorym dzieckiem nie była w stanie samodzielnie ogarnąć aukcji Allegro). Pieniądze z aukcji w znacznym stopniu pomagały w opłatach związanych z rehabilitacją Frania. Zdaję sobie sprawę, że dla Państwa sprawy regulaminowe są priorytetowe - ale w tej sytuacji zwracam się z ogromną prośbą o okazanie odrobiny serdeczności i odblokowanie konta.
Jednocześnie zwracam się z prośbą - sugestią, aby w Regulaminie Allegro zawrzeć możliwość obsługi kont charytatywnych również przez wskazanych przez użytkownika wolontariuszy.
Z poważaniem,
Imię i Nazwisko/ nik z Allegro

Droga jest nastepująca (po zalogowaniu sie na Allegro)
U góry na ciemnym pasku sa "usługi", wchodzimy
dalej: panel "dla kupujących" - "kontakt z obsługa użytkownika"
"krok 1" - wybieramy "usługi specjalne"
"krok 2" - wybieramy "aukcje charytatywne"
i otwiera sie formularz kontaktowy. można kopiować tekst:) Ino podpisac sie trza:)

Jesli wszystkie maile będą ladowały u 1 osoby obsługującej ten dział, to może w końcu wkurzy sie ona i poprosi pana miłego, żeby Frania odblokował..

Dziękuje z góry za pomoc!!!!:)

Aga mój list wysłany:)

U nas po czasie okazuje sie że Sebuś ma "trzydniówkę" temperatury nie ma już, teraz pojawiła sie wysypka... uciekam bo mam za robotę się brać a opitalam sie cały dzień:)

reklama
Kochane, przepraszam, że dopiero teraz do Was zaglądam ale ostatnio obowiązków mi trochę przybyło ;-)
27 października o godzinie 8.25 rano przyszedł na świat mój cudowny Synek

Leonard Maksymilian

Ważył w momencie porodu 2900g, mierzył 55cm i dostał 10/10 w skali Apgar.
Jestem najszczęśliwsza na świecie!

Obiecuję dłuższą i bardziej szczegółową relację ale najpierw nadrobię wszystkie nieprzeczytane strony!

PS> Fotki też będą :-)

Dziękuję za kciuki!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry