Zuzka wyśpij się kobietko i pisz tu jutro do nas jakąś relację. Dzwoniłaś do mnie, prawda? Przepraszam Cię że nie odebralam wtedy ale akurat usypiałam Natalkę a oddzwonić nie mogę bo brak środków na koncie....
Aga - patrz wyżej - do spania!!!! Wywiedz sie wszystkiego o tych butkach, mój informator twierdzi że refundacja dotyczy całej kwoty, ja mu podałam że kosztuja okolo 550zł, zasięgnę szczegółowo języka. gdyby się jednak okazało że jest tak jak mówią Twoje źródła to byłabym wdzięczna gdybys zechciała mi pozwolić na dołożenie się choćby w części

ale - jak mówiłam wcześniej - na dziś moje informacje są takie że refundacja obejmuje całą kwotę za butki.
Co do Sebka - chyba ząbki. Apetyt ma, nie wymiotuje, kataru, kaszlu brak, kupy w ilości normalnej ale smrodki i zielone - to akurat częściowo może byc zasluga zupki ogórkowej

temperatura zbija się do poziomu około 37 potem wraca nawet na 39,5. gorzej bo mały strasznie mi płacze po załozeniu czopka, więc chyba w nocy jak będzie gorączka to dam mu w syropie ten nurofen, nie wymiotuje to syropek zostanie w brzuszku.