• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Pisałam już do nich wczoraj rano. Mieli odpowiedziec w ciagu 24-48 godz. Jutro rano mija 48 godz. Zobaczymy. Korci mnie zeby napisac ponownie i dokładnie opisac całą sytuację, bo juz rozszyfrowaliśmy o co im konkretnie chodzi

reklama
Aga, przykro czytać jak wszystko rozbija się o kasę.tyle wydatków...mam ogromne wyrzuty sumienia bo nie mogę Ci teraz w żaden sposób pomóc, ja sama nie mam teraz nawet na sok dla swoich dzieci...od wczoraj rąbiemy z małżem chleb z dżemem bo na nic nie starcza.Mam jeszcze drobną rezerwę na karcie kredytowej jako ostatnią deskę ratunku. tak bardzo chciałabym Wam, Frankowi jakoś pomóc ale po prostu nie mogę. nie wiem nawet co mogłabym Ci napisać, rozmawiałam nawet ze swoim na Wasz temat żeby jakoś zorganizować kaskę, wspomóc. mam pewien pomysł,ale jeszcze nic pewnego więc nie piszę, jutro pogadam z odpowiednią osobą i cos napiszę, może sie uda...przypomniało mi się że znam osobę która załatwia sprzęty rehabilitacyjne, może uda się załatwic jakąś zniżkę na te buciki, jutro podzwonię trochę i poruszę kontakty, tak, to jest myśl, własciwie teraz na to wpadłam i piszę na bieżąco...ha....ja to jednak mam łeb na karku, aż sie podjarałam....
dobra, anstrahując od moich wolnych myśli, napisz jutro jak tam z allegro co odpisali, jak Ci nie pójdą na rękę to ja pogmeram ze swojej strony, cos tam może drgnie.
Bądź dobrej myśli, może jakoś pomalutku niektóre rzeczy się ułożą, pewnie nie wszystkie ale może chociaż kilka. dobranoc

Ostatnia edycja:
Ola przeeeestań!!!!!!!!
Ja tu pisze żeby sie wywnętrznić. Jak bedziesz dalej tak robiła to przestań pisac w ogóle:)

Ja mam nadzieje ze w ciagu 2 tyg sprawa z Allegro wyjasni się i bedziemy zbierac na turnus lutowy. mam jeszcze nadzieje, że na grudniowy TVN nam da kasę..obiecali.. Juz od lutego czekam, ale w końcu zaraz koniec roku:)
Za to z fundacji dostałam krótko po północy maila, taki ladny apel umieścili na stronie Frania. Klknijcie sobie na odnośnik do fundacji na dole mojego posta, przy suwaczku

Olu, nic juz nie rób, zrobiłas dość:)

Ostatnia edycja:
ech, ja już tez ledwo żyję. dziś zrobiłam od rana 45 aukcji.... a teraz siedzę i tępo gapię sie w ekran. wymysliłam póki co że zrobię łazanki:) ot i całe moje osiągnięcie.

A poza tym nie pisz mi tu żebym nic nie robiła, jak mogę to robię, czy ja się pytam o zgodę, no powiedz sama, pytam????:):):)

Kiedy wracacie?

Dzień dobry w ten słoneczny poranek
Ja tylko na chwilkę z pytaniem, Czy któraś z Was wie jak wygląda sprawa z giełdą w cieplicach???
O której się jedzie ile sie płaci i czy warto???

Ja otatnio byłam popartrzeć to dużo ludzi prócz śmieci sprzedają swoje niepotrzebne rzeczy tam i pomyślałam że pojade ze swoimi w niedziele. troszku sie wstydze hah ale zobaczymy, moze ud sie cos zarobic
sory za bledy ale maluch na kolanach bawi sie klawiatyrka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry