• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Nie no, sama do siebie piszę...jak raz ja mogę w dzień popisać to nikogo nie ma.....

dotarłam do połowy z aukcjami, teraz przerwa obiadowa, trzeba dzieci nakarmić i starszą spac położyć. do wieczora powinnam skonczyc z allegro, chyba że cos się wydarzy nadprogramowego. aż mnie głowa już boli, chyba rezerwa sie włączyła...

Ja jestem =)
Wreszcie zabrałam się za siebie i za mieszkanie. Aż dziw bierze, że tak szybko mi poszło =)
Dzisiaj nigdzie się nie wybieram, więc cały dzień mnie czeka w moich kochanych dresach bez makijażu =)
Dostałam wczoraj wielkość czynszu... o matko, zbieram do tej pory zęby z podłogi =( Już myślałam, że uda mi się coś zaoszczędzić a tutaj jeszcze każą do listopada wpłacić podwójną wysokość =(
I znowu miesiąc z kartką i długopisem =(

Byłam wczoraj z maluchem w tej sali zabaw w happy kids ale powiem szczerze ze przy dwulatku o wiele bardziej podoba mi się stary hip hop

Przelotem byłam też w grockim, ładnie go zrobili. Weszłam do reserved no ale myślę że bez wyprzedaży to raczej szkoda mi kasy (chodzi o dziecięce rzeczy)

nam tez podniesli czynsz dziewczynki wiec nie jestescie same :/ ahhh powiem wam ze wszytsko ok jest z zabobrzem ale ten czynsz jest jak za apartament jak boga kocham masakra jakas , mamy ponad 400zl :o
Ja tez bylam w Grockim dzis , chcialam na otwarcie ale zwatpilam jak zobaczylam co tam sie dzieje :D szal cial doslownie a tak naprawde jak wrocilam po 2 to juz prawie pusto bylo , zreszta myslalam ze bedzie wiecej fajnych sklepikow a tu raptem kilka :/ ehhh wielkie booom mialo byc a nic ciekawego.
Al.Szyszkowska - bylam na twojej aukcji calkiem faniusie macie ubranka , bede zerkac bo ubieram mala wlasnie w H&m , next czy Gap wiec napewno bede zagladac do ciebie :)
My dzis z mala mialysmy 3,5 godz spacerek w miescie takze zmeczona jestem a tu zaraz maz wraca i obiadek trzeba szykowac ...

diana 400 zł??? Ale musicie mieć tam wode i ogrzewanie chyba ;/
Nie dziwię się, że po 2 h było pusto w pasażu. Ile razy może obejść reserved, M&S, albo rosmanna, bo jak na razie tam nic konkretnego nie ma... a szkoda szkoda. Miejmy nadzieję, że coś się ruszy z tym Focus Parkiem.
A gdzie zaopatrujesz się w Next? Ja nigdy o tej firmie nie słyszałam, dopiero jak zaczęłam przeglądać ciuszki na Allegro to wpadła mi w oko, bo dużo dziewczyn sprzedaje z tej firmy. One chyba są z Anglii?

reklama
Izu next to firma z Anglii:) w jeleniej chyba nie ma butiku...ale nie wiem napewno. nawet nie wiem o czym mówicie "Grocki" - to jakis nowy pasaż? zdziczałam w tym domu, prawie nie wychodze i się pogubiłam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry