• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Aga czekam jutro na relację co z tym allegro, niech to szlag co oni znowu wymyślili????
Jak tam Franek na turnusie, radzi sobie jakoś, tyle pracy to pewnie ma juz dość. Kiedy wracacie? to chyba już zaraz... Jak tylko dam radę to Cię jakoś wspomogę z tymi bucikami dla małego. postaram się, zobaczymy jak allegro będzie szło, narazie niexle się zapowiada.

Izu, co do widoków za oknem, chyba wiem gdzie mieszkasz:) mam rodzinkę w jeżowie i czasem przejeżdżam przez wasze osiedle. Ja mam widok na las:):) teraz cudnie, po drugiej stronie podwórko, taras kwiatki, piaskownica moich dzieci:)

Zuzka pewnie już w drodze:)

reklama
No ostatnio Allegro coś się wszystkiego czepia! Mi usunęli aukcje =( I w ogóle wysłali tak długiego maila - oczywiście kopiuj wklej ze standardowych listów co pewnie ślą do każdego jak im coś nie pasuje. Generalnie wywnioskowałam, że w opisie miałam napisane że oferuję jeszcze inne rzeczy.... no ale miałam je na innych aukcjach ;/ tyle że tego nie napisałam. No ale machnęłam ręką i jak będzie mi się chciało to jeszcze raz wystawię.
Ja właśnie skończyłam wybierać zdjęcia na konkurs ogłoszony w mojej firmie. Ale po przejrzeniu kupy zdjęć stwierdziłam, że nic się mi nie podoba. U nas chcą zrobić kalendarz ścienny i szukają jakiś zdjęć. Max można wysłać 6. Ja w sumie nie wiem już które wybrać. Jak coś to załączam album Picasa Web Albums - Izuś Makarewicz - Konkurs to możecie rzucić okiem i osądzić czy chociaż jedno się nadaje ;/

tak sypiam. miedzy 3 a 7 rano............uaaaaaaaaa nie zdażę z tymi zdjęciami dziś......

IZU jutro popatrzę na Twoję zdjęcia, dzis goni mnie potwór CZAS...... a doba to w ogóle powinna miec z 40 godzin....

Hejka laski:)

Izu mi sie podobają te 1, 4, 6 i 9:):)

Ledwie dziś żyję, w nocy jeszcze Nat sie obudziła, no i glinę oglądałam. efekt był taki że w łóżku znalazłam się o 4....i do samego wstania się nie rozgrzałam, nogi jeszcze mam jak sople. zaraz spisuje zdjęcia i 45 aukcji na dziś do wystawienia.........czasem po cichu marzę że przyjdzie kiedyś taki dzień że nie będę musiała tak ciężko zapier.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry