• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Aga, z tymi bucikami to jakaś masakra....tak jak napisała elizka do chodzenia to mozna dziecku tańsze kupić ale korekcyjne??niech to szlag....najgorsze jest to że to konieczny wydatek i producenci doskonale o tym wiedzą.....

reklama
Ano.
A moje szczęście pochrapuje w łóżeczku.

Wiecie ile kosztują buciki dla Frania do pionizacji? Jedyne 497 zł.
Cena rosnie wraz z rozmiarem i rodzajem buta. Narazie trzeba mu stabiluzujących ino. Jesli dojdą rotory to cena wzrasta do 700 zł. Czy to jest normalne??? No powiedzcie proszę..
bo producenci wiedza ze mamusia napewno kupi i dlatego takie ceny a pewnie sa warte duzo mnie. Tzn sama produkcja

ello
My dzisiaj wieczorkiem ruszamy do PL :-) mysle ze standardowo wyjedziemy o 19 wiec na rano powinnismy byc jezeli nie bedzie zadnych korkow....
Juz praktycznie wszystko spakowalam, obiad tez juz gotowy wiec czekamy na M. az wroci z pracy :-)

Dziewczyny dobrze Wam na tym Zabobrzu? Ja nie znosze takich blokowisk...
Mialam okazje kiedys na takim mieszkac przez chwile i mam nadzieje ze nigdy wiecej nie bede musiala.

No a Holly juz tuli swojego Leosia :-)
Mam nadzieje ze oby dwoje dobrze sie czuja i szybko wyjda do domku....

Aga > trzeba sie o trzecie postarac ;-)
Jejku co to za ceny :szok: a nie ma jakiegos dofinansowania, refundacji do takich butow?

Eliza > witaj :-)

Ola,Czarnuszka > co u Was?

Iza > Jak sie czyjesz, jak brzusio?

niewiem kiedy bede miala teraz chwile zeby tu zajrzec :-(
w sobote wieczorem wracamy a przez te dni mamy tyle zajec ze hoho
jutro o g.16 mamy juz gosci a wczesniej ide do fryzjera HUURAA :-D
jak ja sie ciesze ze jedziemy :-) chocby na ta chwilke hihi

pozdrowionka

Ojjj moja mala tez 3,700 kg silami natury :) ale nie bylo az tak zle dzieki poloznej ktora miala kolo siebie przez caly okres porodu .
A Na blokowisku hmmm sama nie wiem bo mieszkamy tu dopiero od lutego , jak narazie nie jest zle mamy niezlych sasiadow dosc duze mieszkanko , mamy jeszcze jedno na Drzymaly w kamienicy ale o 20m mniejsze wiec zdecydowalismy sie na blokowisko bynajmniej narazie bo za kilka latek bedziemy sie budowac w Sobieszowie bo tam mamy dzialeczke i maz paracuje :)
Holly 3mam kciuki , ahhh juz napewno masz malenstwo przy sobie ... zazdroszcze troszeczke bo ten moment jest cudowny kiedy dostajesz w ramiona dzidzie :)
a co chodzi o buciki dzieki bogu mnie w tym roku ominie , Emilka ma dopiero 6 miesiecy i jeszcze troszke zanim zacznie chodzic , choc mam tesciowa wariatke zakupocholiczke i juz 3 pary malej kupila rozmiaru 22 :D

Zuza, jak na razie dobrze. Dzisiaj złapał mnie jakiś dziwny skurcz ale szybko przeszedł. Jutro wreszcie spokojny dzień. Pośpię (oby) co najmniej do 10 =)
Wiesz co, nie całe Zabobrze to blokowisko. Ja mam widok na szybowcową =) i zero sąsiadów przed sobą =) A jak wejdziesz na moje zdjecia na Fejsie w album mix to tam jest widok z balkonu na Jeżów.... uważam, że nigdzie indziej takiego w JG nie znajdę i na razie baaaardzo mi się podoba =) Ale co prawda nie mogła bym mieszkać w tych typowych Zabobrzańskich blokowiskach typu Wiłkomirskiego i okolice. Podoba mi się jeszcze Zabobrze II - okolice Noskowskiego i Ogińskiego. Bo Karłowicza to nigdy w życiu!
Ja 3 lata szukałam swojego kąta! Byłam baaardzo wybredna! Ale teraz nie żałuje. Po prostu miłość od pierwszego wejrzenia. A ludzie, którzy sprzedawali mieszkania (klitki i niektóre takie hmmm że się wyrażę do remontu tylko i wyłącznie) windowali takie ceny, ze szok... jakby co najmniej jakieś apartamenty to były.
Diana, 3,700 to nieźle!!! Kurczaczek aż się boję!!! Mój P. jest drobny, więc może córcia wda się w niego, chociażby na czas porodu =)
Co do bucików, to producenci wiedzą doskonale, że innego wyjścia nie ma i trzeba kupić więc ceny są wywindowane! A podejrzewam, że jeśli była by większa konkurencja to może było by taniej. Aga, a może gdzieś za granicą można taniej nabyć?
Ola, czasami może dotrzymam Ci towarzystwa nocny marku =) Ale coś ostatnio szybko padam.

Ostatnia edycja:
Izu, te są właśnie włoskie:) Tu chodzi o konkretny model do problemów Frania.

Allegro zablokowało konto Frania z aukcjami charytatywnymi.. Juz brak mi sil na nerwy..
Ale to takie niesprawiedliwe..człowiek po dupie dostaje za nadmierną uczciwość..

Jak to allegro zablokowało??? Dlaczego? Przecież nie naciągasz tam ludzi
Ja pamiętam o tym co Ci pisałam, poprostu chciałam bym skąpletować coś konkretnego, ale że teraz trudne czasy finansowe to jakoś próbuje jakoś łatać wszystko jak Ola na allegro. Ale uwierz mi nie zapomniałam o Franku i o rzeczach. Napewno bedą

Co do Zabobrza to ja całe życie mieszkałam właśnie tu i na razie tu jest moje miejsce. Kupiliśmy z mężem po ślubie mieszkanie na obrzeżach ale ja "tęskniłam" do bliskości wszystkiego. Ja tu czuje się po prostu bezpiecznie, i do rodziców blisko mam i do sklepu i na plac zabaw i do lasu;)
Więc przeprowadziliśmy się znowu na zabobrze i tu jest nam dobrze;)

Ciekawe jak Holly?

Diana ty mieszkasz pewnie na noskowskiego 10 co nie?

w sumie dziewczynki na zabobrzu to mieszkamy bliziutko:)

aha bo zapomniałam
oczywiście marzy mi się domek na wsi chyba jak każdemu
narazie jednak nas na to nie stać bo nie pracuje;)
wiec kiedyś kiedyś
ale cisza w domku i ciemnośc mnie przeraża haha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry