• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

ja dzisiaj znowu czuje sie do du***

przez to wszystko zapomnialam ze Holly dzisiaj do szpitala juz jedzie!

Holly > powodzenia!!! trzymam kciuki za Was!

moje dziecko znowu mnie atakuje ;-)
ciagle za mna drepta hihi

Czarnuszka > nr zapisałam :-)
zdrowka dla Seby życze!

a ja mam zamiar w piatek skoczyc do wrocka :-)
od rana maraton bedzie... ortodontka, gin a pozniej Wrocek....

Izu > ja niemieckiego moglabym sie uczyc cale zycie a i tak sie nie naucze....
w ogole to jakas lewa jestem do jezykow. Zawsze lepiej szla mi matma niz nauka jezyka i widac nie mam talentu do tego a szkoda....

Holly > czekamy na wiadomosci :-)
A co do Petiego > to wiem ze ciezko strawne te pierogi ale ja tam bardzo zadko zagladam wiec mi nic nie grozi ;-) zreszta moj M. uwielbia je hihi
tak codziennie to chyba niedalabym rady tego jesc...
No jak sie uda to w sobote tam zajrzymy ale niewiem czy Ty juz bedziesz....
Zreszta bezsensu tak od razu sie pakowac jak dopiero co wrocicie do domku.
Moze jeszcze bedzie okazja :-)

reklama
Holly powodzenia i wszytskiego dobrego ! Miejmy nadzieje ze wszytsko pojdzie szybko i sprawnie , wkoncu bedziesz miala dzidziusia przy sobie .. wiem co to znaczy czekac bo sama przenosilam 3 dni a ostatnie 3 tyg przed porodem to juz wariowalam .... 3mam kciuki

witaj Diana bo chyba jeszcze nie miałam okazji sie przywitać:)
Witam wszytskich, troszkę mnie nie było ale za to ile czytania mam;)
Forum lepsze niż książka

Holly kochana trzymaj się:)

Ala spóźnione ale szczere życzonka zdrówka, radości i uściski dla malucha

Nawet nie wiecie dziewczyny jak jak wam zazdroszczę dwójki dzieciaków:) Naprawdę. Ja może kiedyś też się zdecyduje...

A ja od miesiąca kotlety i pulpety co dzień smarze bo maluch protestuje z jedzeniem u tylko kotlety na obiad chce;) Jakoś nam jeszcze nie zbrzydły

któraś z Was była może w Happy Kids w sali zabaw?

hej Kochane, z bukowca do Was pisze :-) u nas wszystko ok, lezymy i czekamy, jutro po osmej rano zabieg. Poki co wlaczyli mi antybiotyk dozylnie. Polozne bardzo ok, jutro przenosimy sie pietro wyzej. Na sali dwie dziewczyny, wlasnie namawiam je na dolaczenie do nas ;-) pozdrawiam Was i caluje, jutro dam znac jak sie Leosiowi na swiecie podoba!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry