• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

dzięki dziewczyny za uściski dla sebusia. ostatnio całymi dniami spiewa serenady krzykacz mały...tak sie drze, że mi Natale z drzemki potrafi obudzić. ale nie płacze, po prostu sobie śpiewa:):)

rany, kiedy ten dzien się skończy??? a jeszcze w nocy czeka na mnie prawie setka zdjęć do obróbki....toz to masakra jakaś...

Natalineczka dobrze wiem o czym mówisz. na koncie mam teraz 68 zł a za dwa dni ratę do zapłacenia - 470..... sama nie wiem co będzie. tnę wydatki na czym mogę, ale już nie mam na czym...wszystko tak skromnie już a ciągle mało....odebranie tego wychowawczego mnie dobiło. a tu jeszcze 1 listopada, potem siostra ma 30 urodziny....potem jeszcze kilka imprez w rodzinie. no i święta....aż mi sie zimno robi jak o tym wszystkim pomyslę. tak xle to chyba jeszcze u nas nie było.........no ale co nas nie zabije to pewnie nas umocni:):)

reklama
Oj Olu..kurcze.. trzymam kciuki za żniwo na Allegro..

Zuza, oby to tylko taki przypadkowy pawik był.. Daj znać..

Czarnuszko, do Ciebie to i nie wstyd byłoby iść.. Kurcze, musze to kiedyś zrobić. Raz w zyciu chociaż:)

Franula powoli zmęczony turnusem. Dziś był dzien pod hasłem "mam was wszystkich w dupie, a ćwiczenia najbardziej"..ehm..
no ale 2 godziny kinezy, 1,5 godz basenu, pół godz terapii ręki.. olimpijczyka by zmęczyło,co?

Aga, no ja tez licze na dobry handel na allegro, dlatego siedze po nocach i robię te aukcje chociaż ledwie juz ciagnę. ale trzeba same pieniążki do nas nie przyjdą.......
Franio zmeczony napewno ale pewnie i Ty masz dość powoli, co?

No mam Olu. Ale tu choc z mamai innych chorych dzieci moge porozmawiać. Każda rozumie drugą..
To siły olu na nieprzespaną noc..

Zuza, do łóżka:) Jesien nie sprzyja siłom witalnym..

Ja też już uciekam

spokojnej nocy

Malutka mi dzisiaj zwymiotowala :-( mam nadzieje ze nic jej nie jest!
kurcze, martwie sie bo w srode mamy jechac.....
polozylam ja spac ale moi sasiedzi dłuka sie jak nienormalni i juz raz mi ja obudzili :wściekła/y:

Ola > najlepszego dla Seby!!! :-)
ciezka noc mialas, oby juz bylo lepiej i odsypiaj kiedy tylko masz chwilke ;-)

Iza > dzieki, zdjecia super! :-)

Czarnuszka > milo ze do nas zagladasz :-)
Co u Ciebie, jak chłopaki?
Ja chetnie bym skorzystala bo akurat jade do PL ale ostatnio moje paluchy sa w tragicznym stanie :zawstydzona/y:
Moze przed świetami jakos sie z Toba umowie :-)
a u nas dobrze w miare, maly grzeczny baardzo , ladnie je ladnie spi , ale grorzej z sebusiem, chory znowu , maruda i zlosnik maly, mam nadzieje ze mu szybko takie zachowanie przejdzie bo inaczej zwariuje.
Zapraszam jak cos :) zapisz sobie moj numer:) *:

Czarnuszka88 A tylko manicure robisz? =) Ja się czaję na pedicure =) bo już szorowanie piętek jest coraz gorsze a zgiąć się do moich paznokci z moim brzuchem to też nie lada wyczyn =) i odpuściłam sobie. A nie chce zaświecić przed położną moimi pięknymi stopami ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry