• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

ello
ja dzisiaj nie moge uwirzyc co wyrabia moje dziecko :-)
spaceruje po calym pokoju i juz nadarzyc za nia nie moge hihi
a jak tylko gdzies pojde to od razu za mna goni :-D
oooo a teraz znowu przyszla do mnie i cos mi tu smierdzi :sorry2:
..........

reklama
....
no i dziecko poszlo spac :-)

powiem szczerze ze ja to bym sie bala takiego ssaka podpiac dziecku :-(

Izu > ja mam konto na FB ale jak Ciebie tam znalesc? ;-)
Greckiej w JG nie kojarze ale do Dalmacji czesto zagladam bo jak dla mnie to maja najlepsza pizze w JG :-) pieroga u nich jeszcze nie jadlam ale moze sprobuje....

całkowiecie zgadzam sie z Ola > oliwka najlepsza! :-)
ja strasznie sie balam ze zrobia mi sie rozstepy! bylam zalamana jak myslalam o tym bo moja Mama i siostra maja wiec mslalam ze ja tez pewnie bede miala :-(
ale postanowilam od samego poczatku bronic sie przzed nimi!
nie walczyc z nimi jak juz sie pojawia tylko bronic przed nimi zeby sie nie pojawily hihi
i smarowalam sie ostro oliwka Bambino na udach, pupie, brzuchy, boczkach i piersiach. Dodatkowo kupilam sobie krem przeciw rozstepom dla kobiet w ciazy z Gerbera. Nie pamietam ile dokladnie kosztowal ale nie byl okrutnie drogi...
Efekt taki ze mam tylko 2 malutkie 1cm jasne rozstepy przy pepku ktore pojawily mi sie przed samym porodem ale na sczescie zupelnie nie rzucaja sie w oczy :-)

uff dziewczęta ledwie żyję dziś. w nocy walczyłam z Sebkiem prawie godzinę żeby zjadł bo coś nosek mu się zatkał....poszłam spać o 2.45 a o 4 wstala moja nat wyspana i gotowa do zabawy.....................................

Sebastian skończył dzis 9 miesięcy:):):)

siedzę tak i tępo gapię sie w ekran, powinnam za robotę sie brać ale włączył mi sie tryb "stand by" i nie moge się otrząsnąć. popijam drugą kawę i staram się obudzić ale idzie mi kiepściutko.......

Zuza --> facebook.com/izus.a

Przyleciałam na moment do roboty =) Bo tu szybszy net =)
Ja właśnie smaruje się oliwką. Mam jeszcze krem na opuchnięte nogi ale ani razu go nie użyłam... jeszcze zostało 2 m-ce i mam nadzieję, że tak będzie do końca =)

Miłego dzionka dziewczyny =)

Wiajcie dziewuszki !!
fajnie ze u Was wszystko ko
Al. Szyszkowska- Megaaaa buziaczki dla Sebunia to juz 9 miechow uuuu jak to leci

Chcialam Wam napisac ze zaczynam prace od jutra, bede robila paznokcie, manicure , manicure spa z parafina na dlonie w jeleniej gorze przy ulicy wolnosci 2 . Jezeli ktoras by chciala to moj numer 502-910-979 i jeszcze jakby ktoras mama chciala a nie da rady wyjsc samej bo dzidzia, to ja to rozumiem i moge nawet dojechac do Was do domku. Robie jeszcze wloski, jestem fryzjerka wiec to tez oferuje ale nie w salonie bo u nas to tylko tipsy tylko w domku, moge dojechac :):-)

O rany, Olu! Sebu s kończy 9 mies!!!! Usciski dla małego krasnala:)

Czarnuszka, wizyta w dmu to żadna przyjemność. Każda z nas musi sobie postawic za punkt honoru wizyte u Ciebie w gabinecie. BEZ dziecka/dzieci:)

Malutka mi dzisiaj zwymiotowala :-( mam nadzieje ze nic jej nie jest!
kurcze, martwie sie bo w srode mamy jechac.....
polozylam ja spac ale moi sasiedzi dłuka sie jak nienormalni i juz raz mi ja obudzili :wściekła/y:

Ola > najlepszego dla Seby!!! :-)
ciezka noc mialas, oby juz bylo lepiej i odsypiaj kiedy tylko masz chwilke ;-)

Iza > dzieki, zdjecia super! :-)

Czarnuszka > milo ze do nas zagladasz :-)
Co u Ciebie, jak chłopaki?
Ja chetnie bym skorzystala bo akurat jade do PL ale ostatnio moje paluchy sa w tragicznym stanie :zawstydzona/y:
Moze przed świetami jakos sie z Toba umowie :-)

reklama
witajcie wieczornie
m poszedl kase oddac do sklepu i pewnie zniknie:sorry2:
my z lodym pojechalismy do biedronki jak m z pracy wrocil to na wypchal i co wychodzimy ze sklepu i dupa auto nie pali
musialam dzwonic po tate zeby przyjechal i jeszcze startkable kupil po rodze wiec jeszcze jakies 33 zl w plecy:dry:
a oprocz tego jeszcze akumulator trzeba nowy kupic:dry:
i akurat teraz jak kasy nie ma:no:
az sie boje tej zimy:baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry