FraniowaMama
mama Natalki i Frania
jaaaaakie cuudowności
az mi się zatęskniło...
super Holly
az mi się zatęskniło...
super Holly
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mam obydwa i powiem że na poczatku dla maluszka rteciowy mi starczał bo az tak sie nie wiercił no ale po ostatniej chorobie to zakupiłam elektroniczny do czoła i uchaAha Ola, powiedz mi (bo Ty doświadczona jesteś hihi) Jaki termomentr dla maluszka jest najlepszy? Bo ja mam zwykły rtęciowy... cudem udało mi się kiedyś znaleźć w aptece... Ale dla maluszka to pewnie potrzebny będzie takie elektroniczny. Tylko ceny są od 30-300 =) I też czytam, że w tych elektronicznych tańszych może być błędny pomiar ;/ +- 0,5 stopnia. A przecież to dużo!!! Już sama nie wiem, jak czytam w tym internecie to już robię wodę z mózgu.

jaki słodziutki dzidziKochane, jestem - mam nadzieję, że na dłużej i częściej :-)
Dziękuję Wam bardzo za wszystkie miłe słowa i wirtualne towarzyszenie mi w porodowych emocjach :-)
Aga - jestem pod wrażeniem wyczynów Frania. Brawo!!!
Jesteśmy już z Leosiem w domku - jest cudownie, właśnie sobie leżymy i czytamy co tam naskrobałyście ;-) Leonard jest kochany, piękny i wspaniały - dużo je, robi duuuużo kupek i dużo śpi. Jeśli chodzi o nocne pogaduchy z Olą to mam nadzieję, że szybko do nich wrócimy - chociaż po tym względem nasz Synek jest póki co (tfu, tfu - odpukać) aniołkiem - wstajemy do niego tylko dwa razy, a ostatniej nocy tylko raz. Mój R. mi bardzo pomaga, przewija praktycznie tylko on, kąpiemy Maluszka razem i są to cudowne chwile. Leoś uwielbia spać na brzuchu Mamuni, i w ogóle jest najkochańszy na świecie. Zobaczcie zresztą same:
Sam poród opiszę w wątku listopadowym i przerzucę tutaj (bo nie wiem czemu, ale mam ostatnio mniej czasu i nie chce mi się wszystkiego pisać dwa razy ;-) )
:*