• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
bardzo dobre :-) byliśmy u niego już raz - jeszcze przed rozwiązaniem. Jest konkretny, poświęca małemu pacjentowi dużo czasu. Uspokoił Leosia jak płakał, był delikatny - no i tak zwyczajnie, fajnie sie z nim gadało. Wyprostował też kilka mitów jakie usłyszałam w szpitalu...

zuza, śliczny sweterek i fajniutkie skarpeteczki :)

Aga, ta Bexa będzie na 4 kołach. Ja ani mój P. też nie chcieliśmy 3 kółek.

Taka ładna pogoda a ja w domu cały dzień przesiedziałam. :(
Wczoraj z gośćmi siedzieliśmy do 3 i dzisiaj pospaliśmy do 11 :) I tak jakoś czas minął. Mięliśmy iść na Chojnik... ale wyszły nici.
Na jelonce dali moje ogłoszenie... zobaczymy czy coś z tego będzie ale wątpię. P. był 2 razy na policji i nic. Ja zadzwoniłam na SM i nawet monitoringu nie chcą sprawdzić. Szkoda gadać. Ale jak zaparkowałam na Krótkiej na zakazie do SM miałam po 3 minutach i mandat oczywiście :)
Jutro widzę, że będzie ładna pogoda więc chyba wezmę aparat i pójdę w teren :)

oki:)
powoli mam dość tematu wózkowego:) Cholera, dlaczego w tym mieście nie ma normalnego sklepu z wózkami???
Ten na Kopernika to jakas kpina - nie dość ze schody, to w pierwszym pomieszczeniu jakieś graciory a w drugim sklep, w którym stoi może 5 wózkó.. Po co w ogóle???

Hej.
A może do Gorliz po wózek, moja siostra tam kupiła, wybór spory; )Cenowo róznie, ale mozna trafić na obniżki. Teraz albo wózek duzy i ciezki albo lekki i mało miejsca dla dzidzi:) cięzki orzech do zgryzienia ;)

Farniowa
masz racje sklepów dziecięcych brak, ew jeszcze jakieś w bojce koło podwala są ale też niewiele

Ja tylko chciałam życzyć pieknego dnia;)
Tak ładnie a mi sie nic nic nie chce i siedzimy w domu:( jakaś do d... dziś jestem , a już 3 kawy poszły

reklama
to jak dla mnie wole juz duzy i ciezki ale wygodny dla dziecka;) choc mieszkam na 4-tym pietrze

ja miałam casualplay i musialam pozyczac od brata wozek stary duzy inglesina bo do mojej gondoli maly sie w zime z poduszka freika nie miescil i jeszcze spiworek haha.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry