• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Nie dzwoniłam do Izu bo mówiła, że ona się odezwie - nie chciałam włazić w takie intymne chwile :-) Zaraz napiszę do niej smsa.

A zdjęcie - nawet nie zauważyłam, połączyłam konto bb z kontem na facebooku i mi się zmieniło na mojego awatara z facebooka. Ale dziękuję bardzo :zawstydzona/y: Na grupie wrzucę jedno zdjęć z tej serii z Leonardem - słodkie jest :-)
A w ogóle dostałaś w końcu to zaproszenie?

reklama
Jestem i ja:)

jakoś mi tu lepiej niz na grupie, tam nawet nie umiem zobaczyć kto jest aktywny a kto nie:)

Bastek dziś na jedno spanie!!!! kończy się era niemowlęctwa:):)
Aha, trzymany za rączki ładnie stoi kilkanaście sekund:)
Natala w ciągu ostatnich kilku dni zaczęła używać kilkunastu nowych słów:):):) i nie wiem czy Wam pisałam, ale kilka dni temu Nat narysowała na swojej tablicy kredą piękną buźkę - z oczami, nosem, ustami, uszami i włosami:) przyszła do mnie i powiedziała : mama chodź, wzięła mnie za rękę i zaprowadziła przed tablicę i mówi do mnie : patrz... dziewczyny aż się popłakałam ze wzruszenia:)

Ola - super są takie chwile :-) Czekam na nie z niecierpliwością...

dziewczyny, bo tamta grupa w zasadzie jest tylko do zdjęć i jakichś takich głębszych gadek, sekretów i takich tam. Ten wątek nie zamiera ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry