• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Witam:)
Al.Szyszkowska - może będziesz miała coś w swojej kolekcji dla kobiet w ciąży? Swoją drogą - orientujecie sie może czy w Jeleniej można gdzieś kupić jakieś ciążowe ciuchy? chodzi mi przede wszystkim o jakieś spodnie, bo się nie dopinam;) a w biurze głupio w dresach siedzieć:)
Dajcie znać jak tam Izu, pewnie biedna już nie daje rady w tym szpitalu, mam nadzieję że dzisiaj Nataszka się urodzi.
Pozdrawiam!

reklama
Witam:)
Al.Szyszkowska - może będziesz miała coś w swojej kolekcji dla kobiet w ciąży? Swoją drogą - orientujecie sie może czy w Jeleniej można gdzieś kupić jakieś ciążowe ciuchy? chodzi mi przede wszystkim o jakieś spodnie, bo się nie dopinam;) a w biurze głupio w dresach siedzieć:)
Dajcie znać jak tam Izu, pewnie biedna już nie daje rady w tym szpitalu, mam nadzieję że dzisiaj Nataszka się urodzi.
Pozdrawiam!

Marta, kurcze, ja na Alll sprzedałam za grosze 2 pary super spodni..:(
Ale mam dużo sukienek i bluzek wiosenno-letnich, jakbys była zainteresowana. Później:)

hejo hejo
moje forum to tylko propozycja :-)
znam tamten format i jest bardzo łatwy i przejrzysty ale kazdy ma wybor hihi
wiec rozumie ze zostajemy na BB ;-)

no to zmykam do 'Kobietek z Karkonoszy" :cool2:

Kochane, Izu napisała:

Mam już balon, 3 cm rozwarcia. Nie dam rady już pisać. Napiszę po.

Dziewczynki, wszystkie mocno zaciskamy za nią i za Nataszkę kciuki!!!

Jest bardzo dzielna!

no to mam motywację zeby pójść:)

:) hihi
a wiem dlaczego Wnękuś i Mierzwa nic nie wiedzieli ... bo ich po prsotu nie było! Dranie! :)
Nie wiem po co dziś kolejna nasiadówka jak była nie tak dawno, a potem znowu jeszcze jedna, może Monika nas lubi.
Kurde swędzonka coraz mniej, hemor nie daje za wygraną :/ i jak ja mam tam wysiedzieć zaciskawszy zwieracze :)

IZA przyjjjjjjjjjjj! :) Nataszka będzie cudowna, ja taka cwaniara jestem ale też mówiąc między nami sram w gacie :)
a co tam ...
Buziaki dla reszty!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry