• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Ojj "Zmierzch" też pochłonęłam, ale w formie książkowej. Pierwszą część po nocach czytałam, bo tak mnie wciągnęła, ale pozostałe już mi się mniej podobały - niestety miałam wrażenie że są pisane "na siłę". Jeśli któraś z Was lubi sensacje, to polecam sagę "Millenium" S.Larssona, choć przy dzieciach to pewnie już nie pozostaje czasu na takie przyjemności z wyjątkiem bajek na dobranoc:)

reklama
buziaki
ja znow na szybko

GRATULACJE WIELKIE Izu

KOCHANA jesteś WIELKA:)

Witam Martę bo chyba nie miałam okazji sie wcześniej przywitać:)

A co z ta jakąś zamkniętą grupą? gdzieś uciekacie??

witam się niedzielnie, śnieg spływa, +10 na dworze, wiosna idzie czy to tylko na chwilę zima odpuściła żeby złapac oddech?

IZU kochana jak już się włączysz i znajdziesz chwilkę, czekamy na Ciebie na grupie, kochana:):):)

no dokładnie, tylko sie tak zastanawiam o czym mam tu pisać skoro o wszystkim już tam powiedziałam????:):):)

weszłam na wojenna sciężke z jedną kupującą po tym komentarzu, niech to diabli.... az mnie glowa z nerwów rozbolała...

Bardzo przepraszam za off topic, ale nie mogę się powstrzymać. Dziś z okien mieszkania we Wrocławiu widzę Śnieżkę!!! I całe pasmo Karkonoszy!!! (Nie...UFO nie widziałam ;-) ) Niesamowita widoczność. Ciekawe czy ze Śnieżki widać dziś Wrocław...?

Fajnie :-) Ja w Karpaczu ale na Śnieżkę się nie wybieram więc nie sprawdzę niestety ;-) ale już się u nas chmurzy, do południa było ładnie... No i ta temperatura... +12. Ja nie trawiąca zimy takiej zimie mówię TAK :-)

u nas tez wiosna na calego hihi

ooo Ola o co poszlo z ta kupujaca?

Majka mi to sie wydaje ze raczej nie mozliwe zeby bylo widac u Was Sniezke nawet jezeli widocznosc jest rewelacyjna...

reklama
Zuza, na grupie u nas opisywałam całą historię a wojna z tą kupującą jest własnie o ten komentarz... żałuję tylko że z maila na mail ona używa coraz więcej wulgaryzmow, wyzwisk i obelg. ja starma się kulturalnie, na spokojnie, wyjaśniam a ona co mail to gorzej. w tej chwili odpisalam jej już, że zna moje stanowisko, że czekam na decyzje z allegro w sprawie a ponieważ wymiana mailowa znacząco obniza loty koncze dyskusję na tym etapie. zapadła cisza...martwię się tylko że to może być cisza przed burzą...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry