• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Izu strasznie milo cie tu pondownie widziec ! Niunka jest przesliczna , nareszcie jest juz po wszytskim i teraz juz sie tylko cieszyc malenstwem ! Jak bedziesz czegos potrzebowac daj znac ja mieszkam niedaleko 9 zabobrze) wiec moge cos doniesc jak bedziesz potrzebowac !

Kochane. Czy to normalne że nakarmiłam Natasze o północy a obudziła się dopiero o 7 rano???
W nocy wstawałam żeby zobaczyc czy oddycha bo się nie budziła po 4-5 h :D
Trzymam ją przy cycu - 20/30 minut na każde. Ssie jak szalona. Wczoraj zrobiła fontanne kupy a już się obawiałam że przez 2 dni nie robiła.
Idę zaraz na zdjęcie szwów. Buziaki

Kochana, nam się zdarzyły dwie takie noce na początku (bo teraz to norma). Jedni mówią żeby takie Maleństwo wybudzać, inni że nie trzeba. Są różne szkoły. Gdyby powtarzało się to częściej to bym budziła bo może chodzić o niebezpieczeństwo odwodnienia... Ale jak się to zdarza sporadycznie to bym się nie przejmowała... Nataszka pewnie jeszcze zmęczona porodem i pierwszymi dniami na świecie :-)

Mam nadzieje, że już lepiej z raną i bólem głowy :-)

wooo Kasia i co na to gin?

Izu widac nie chcial jej sie jesc!
moja tez miala kilka takich nocy na samym poczatku i to normalne ze sie martwisz ale jezeli spi zbyt dlugo to przystaw ja do cyca lepiej...
a my jak przeszlysmy na butle to cala przespana nocka stala sie juz norma :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry