• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Cześć dziewczyny.
A ja postanowiłam w końcu ruszyć tyłek z domu i zapisałam się na gimnastykę dla cieżarnych od poniedziałku. Szkoda że u nas w Jeleniej taka nędza z jakimiś zajęciami czy aerobikiem dla ciężarówek, o basenie nie wspominając. Marzył mi się aquaaerobik, zwłaszcza że mój lekarz bardzo poleca takie zajęcia ale w naszym małym mieście można zapomnieć. Tak się zastanawiam czy naprawdę tak mało tu przyszłych mamusiek chętnych na takie atrakcje...?
Ja póki co mogę się pochwalić osiągnięciami mojego maleństwa w postaci fikołków w brzuchu, bo już nie da się tego przeoczyć. Jeszcze trochę i zacznie porządnie mamuśkę kopać. To chyba ostatnie chwile na wysypianie się, szkoda, że nie da się na zapas... ;)

reklama
elllo
moja Mala juz zasnela :-) M. przyniosl jej dzisiaj z auta plyte z melodyjkami do snu i padla hihi
teraz wciagam ptasie mleczko i popijam winko ;-)

Izu moze lepiej idz wczesniej do kontroli a przynajmniej zadzwon i spytaj!
a to Nataszka głodomorek - godzinke na cycu hii

Mnsmile dziekujemy :*
Super! nawet juz brawo potrafi :-)

Marta no masz racje ze w JG brakuje atrakcji dla ciezarnych...
Super z ta gimnastyka :-) Kiedy pierwsze zajecia?
hehe to juz Maleństwo coraz bardziej daje znac o sobie!

W poniedziałek pierwsze zajęcia, muszę tylko wziąć od gin zaświadczenie o braku przeciwwskazań. W piątek mam wizytę i usg. Może się dowiem kto się tam wierci w środku:D

Kaska, nie rób sobie jaj tylko do szpitala! Niech tokolize włączają!

*****...wprowadzili Vat na turnusy...23%!!!!!!!!!
Za turnus u Masgutowej, za 2 tyg bedzie trzeba zapłacić ...9200... za "zwykły" ruchowy... 5-5,5 tys...
Ja *******e... brak mi słów normalnie..brak słów na ten kraj..
Nie dość ze dzieci mają głęboko w dupie to jeszcze dziurę budżetowa dziecmi zapychać!! Co za fiuty!!

Normalnie zbanuja mnie po tej wypowiedzi na BB
Mam dość.. nie dośc tych jazd ost 2 tygodni..to teraz jeszcze to..

Maaaasakraaa FraniowaMamo. Tylko potrafią marudzić że mało dzieci się w Polsce rodzi. A pod górę już od poczęcia. Opieka medyczna droga, jak na NFZ to kolejki. Żłobków nie ma, pracodawcy traktują ciężarne jak trędowate, a to tylko szczyt góry lodowej. Już nie mówiąc o dziecku wymagającym leczenia... Tylko kłody pod nogi na każdym kroku. Ciekawe czemu kobiety w Polsce nie chcą rodzić, co...?

Aguś, przykro mi strasznie - co dzień to jakaś nowa "rewelacyjna" nowina...

Ja zmykam dziś bo się pokłóciłam z moim R. i mam doła, kąpię Leosia i idę spać...

Aga to okropne co piszesz, oni sa poj.....i!!!!! Nie mozna tak traktowac ludzi, malo- dzieci!!! One sa najwazniejsze dla nas matek, a oni chyba nie mieli chorego dziecka... Przykre. 3majcie sie;)

Olu, nic nie możesz, to jest chory kraj. Nikt nic nie może..
Rozmawiałam z koleżanką, mama niepełnosprawnego dziecka, bo dzwoniłysmy do TV24 (a co:tak:), zajma się tym, ale któras musi wystąpic. Franek jest za mało medialny, to musi byc b ciężkie dziecko, 4kończynowo porażone.. Kolezanka zgodziła się... może coś to da? narazie ino pismo do rzecznika osób niepełnosprawnych, ale... chyba tylko w mediach nadzieja..
Od 2 tygodni walcze z tematem rehabilitacji..żołądek mam już w gardle.. Zrobimy wszystko, żeby Franek miał zagwarantowana rehabilitacje domowa, ale nie możemy rezygnować z turnusów!!!! One pchają go niesamowicie do przodu..
Narazie rezygnuje z turnusu w lutym, zostaje kwiecień, maj, sierpień i chyba wrzesień tez odpuścimy.. te 3 turnusy i tak będa kosztowały ponad 20 tys... jezzzuuu...to chore... dziewczyny...20 tys! A gdzie reszta?...

reklama
chciałam napisać co nieco, ale ten głodomór nie daje mi ;/ Przed 22 zjadła i teraz też. Spuscialam sobie tylko 40 ml i juz nic nie mam. Zrobilam sztuczne. Trudno.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry