• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Wszystko co tyczy naszych kochanych dzieciaczków jest interesujące a przecież wiesz ze Frania to my ubóstwiamy!
U nas z jedzeniem wręcz przeciwnie tylko 3 posilki rano mleko obiad i na kolacje kasza :( nawet owoców nie chce za to gofry na przekąske wcina :)

reklama
Hej!
A u nas wszystko fajnie, Nadunia rośnie w ekspresowym tempie. Jest na etapie raczkowania, tak szybko śmiga! Super :-)
Dareczka Twoja córcia to już chyba prawie wszystko je? Czy dajesz jeszcze słoiczki? Ja staram się już sama jej gotować niektóre warzywka i mięska, ale słoik to wygoda nie powiem. A owoce to by mogła jeść i jeść, uwielbia je, nawet sobie mruczy podczas jedzenia.
I również życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!!!!!
Pozdrawiam

Ale mnie tu nie było:)
Maja dziś tylko piła. Dwa razy po 250 ml wody, dwa razy herbata owocowa z sokiem malinowym,butla mleka. Nie nadążałam pieluch zmieniac:) Za to zjadła tyle co nic:/ I ostatnio przestawiła się z mięsa na chleb:)
Franiowa, ​ja mam tylko skrzydełka pszczółki i przepaskę na oko piracką:P

Hej:-)

Franiowa
a może wypożyczcie strój???Na Klonowica mają wypożyczalnię i w hip-hopie.Nie wiem jakie ceny,ale moze warto sprawdzić:tak:

Aniu fajnie Ci malutka wcina.Moja to taki nie jadek,że szok.Chudzielec okropny.Ale Fabianek też tak miał.Jak miał 13 miesięcy ważył 9 kilo.Za to teraz wszyscy mówią,ze pewnie lubi jeść,bo przytył:sorry: A on szczerze mówiąc nie jest jakimś głodomorem.

Oliwii wychodzą teraz 4 zęby na raz i nie je praktycznie nic.Dobrze,ze jeszcze ciągnie pierś to chociaż tyle...

A my powoli szykujemy się do wyjazdu...Na razie męża...I przygotowuję się psychicznie na to,że co najmniej miesiąc będę sama...

Franiowa przeczytałam właśnie życzenia od Kajki dla Frania.Coś pięknego.Fantastyczna kobieta z tej Kajki.Mało takich ludzi.Na szczęście są:-) I dobrze.Potrafią przypominać co w życiu ważne:tak: A cuda sie zdarzają.Ach pięknie.Aż sie wzruszyłam.

Ania2221 tak moja je już prawie wszystko słoiczków jej nie daję i w ogóle to bardzo mało była na słoiczkach zazwyczaj jej gotowałam a teraz to je z nami obiadki no chyba ze są za bardzo smażone to jej robie coś innego

Miłego dnia!

reklama
Aniu, tak , kajka jest absolutnie niezwykłą osobą. Wypożyczenie raczej sie nie kalkuluje - musiałabym wypożyczyc na 2 tygodnie, na turnus rehab. Myslę ze to by bylo drozsze niz kupno. Znalazłam na Allegro fajny kostium za 35 zł. Rozmyslam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry