Witajcie wieczorkiem
Mala juz lula więc ja wreszcie korzytsma z wolnej chwili...
Bylysmy na spacerku i malych zakupkach. Gorąco na maksa!
sergeevna > to szybko zamierzacie wracac! Ale mnie to cieszy jak ludzie chca wracac do polski

Moze nie jest u nas latwo ale jak ktos chce to da rade i mozna zyc w przyzwoitych warunkach wiec nie ma co narzekac.
My siedzimy w nl doslownie z przypadku bo tak nigdy sama bym sie nie zdecydowala na wyjazd :-)
Natalineczka555 > pelna energi ta Twoja dzidzia :-)
Al.Szyszkowska > no wreszcie sie pojawilas Kobietko ;-)
no fajnie nasze forum sie rozkreca i oby tak dalej!
To wypasiony prezencik swojemu P. kupiłas :-) Napewno bedzie zadowolony!
ja niestety nie mam tak latwo bo moj M. jest cholernie wybredny i wszystko musi sam wybrac i ocenic bo inaczej to nie bedzie zadowolony wrr...
az mnie czasami tym wkurza
agabe > DUZO ZDROWKA!!!
no tak to juz jest z facetami... ja tez nieraz czekam na swojego bo niby "juz wyjechalem z pracy"
a pozniej wraca po godzinie i mowi ze przypomnial sobie ze na myjke mial jechac!

to mnie zaskoczylas z tym pediatra! co 3 tygodnie?

ja ze swoja coreczka bylam jak narazie dwa razy he raz chyba miesiac po tym jak wyszlysmy ze szpitala bo Mala jest anemiczka i musze to kontrolowac a pozniej w polowie kwietnia przy szczepieniu i do tej pory nic.... ale rosnie zdrowo i nie uwazam zeby bylo czym sie martwic. Anemie jej kontroluje i jak cos to kontaktuje sie prywatnie telefonicznie z lekarzem i do ortopedy chodze na kontrole i tyle :-)
Alexandriaa > Witaj ponownie! stesknilysmy sie tu za Toba :-)
Nie łam sie - Kazda z nas ma ciezsze chwile i brakuje nam sil ale te nasze dzieciaczki to takie cudenka ze musimy byc dla nich twaarde!
zagladaj do nas czesciej i pisz co u Was.
ojjj i dla Was tez DUZO ZDROWKA!!!
Natalineczka555 > i jakie kombinacje wyszly z plasteliny?
mona124 > hehe moja tez "bucy"
ale super ze Wasze maluchy tak sobie radza bez pieluchy! az sie zastanawiam jak nam to wyjdzie i juz sie boje hehe
no a moja siostra dalej z brzuchem! mowi ze juz ma go miedzy kolanami tak nisko....