Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)

a raczej monterka

uuuu to daleko rzeczywiscieNatalineczka555 > niestety moja siostra mieszka pod czestochowa...
Ja rodzilam w JG i jestem bardzo zadowolonaMialam super polozna!
Mialam teramin na 13 ale poniewaz juz bylam od tygodnia w szpitalu i marudzilam ze chce juz urodzic to 12 podlaczyli mi kroplowke
Porod 2 godzinki i po akcji hihi
Widze ze lubisz czytac ksiazkiJa uwielbiam ale ostatnio w ogole nie mam czasu na to ...
Co teraz czytasz?
hihi moj M. tez bardzo przezywal porod i ot tej pory ciagle mowi ze to prawdziwy cud
A Twoj Maz dalej w Szwajcarii? to kawalek drogi...

no ale juz dokoncze jak zaczelam zostalo mi jakies 100 str

moja mama czytala tez ta sage sa jeszcze dwie o ludziach slonca i nie pamietam i jakich ludziachcześć laski
widzę że rozmowy online kwitną. SSSUUUPPPEEERRR!!!!!!
Co do czytania, ja teraz tez już całkiem nie mam czasu. Ale jak byłam w ciąży z Sebusiem przewaliłam całą sage o ludziach lodu. wszyscy mówili że to trochę chłam, ale byłam bardzo mile zaskoczona, wciągnęła mnie lektura na tyle że przeczytałam wszystkie tomy:-)
NATALINECZKA- no tak to jest z praca tych naszych chłopów. Mój ostatnio pracował jako instruktor prawa jazdy i z dnia na dzien zadzwonili do niego i zerwali umowę. u Was też pewnie niewesoło sie robi jak nie ma pracy i mąż w domku siedzi... Z Allegro pewnie że działaj, daje się to jakoś pogodzić- wiem bo sama tak pracuję i mam w domku dwa szkraby;-)

moze wez dzieciaczki do siebieWlasnie z Mama troche na skypie posiedzialam i powiedziala mi ze siostra dalej chodzi...
czyli kroplowki dzisiaj jej nie podlacza jeszcze.
Miala jakies dokladniejsze badania i lekarz powiedzial ze wszystko jest bardzo dobrze!
niewiem co myslec...
a tu moja Mama w piatek musi wyjechac, Szwagier w delegacji a domu jeszcze dwojka dzieciakow!
i jak jej tu pomoc.... martwie sie o nia bardzo!
Natalineczka555 > no ja chyba bym tyle nie wytrzymala rodzac
a czwarty tom Zmierzchu zaskoczyl mnie totalnienaprawde super!

) i dzidzia ma jeszcze czas

Teraz biorę się za szukanie namiarów na jakiś fajny pensjonat nad morzem, bo w połowie lipca chcielibyśmy wyjechać na tydzień.