Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny.
ja chcę znowu pozawracać Wam głowę szpitalami do porodu.
A więc na stronie "rodzić po ludzku" znalazłam oferty szpitali w Olsztynie. No i wychodzi z tego że w wojewódzkim jest darmowy poród w wodzie, darmowa obecność osoby towarzyszącej przy porodzie (zarówno sn jak i cc ) i że w miejskim podobnie tyle że przy cesarce jest sama rodząca.
Wydaje się być pięknie tylko ile z tych informacji jest prawdą?

Do Olsztyna muszę dojechać 50 km, rodzić będę na NFZ tak jak Dawida, zadzwonię powiem, że zaczęłam rodzić, że chodzę do lekarza pracującego w szpitalu, czy są miejsca i czy mogę przyjechaćja muszę do szpitala dojechać 60 kmdo malarkiewicza mam akurat najbliżej ze wszystkich olsztyńskich lekarzy . Ja dziś juz sobie listę z numerami napisałam i w razie czego będę dzwonić
.
Mój lekarz jest z wojewódzkiego więc nawet nie chce sobie wyobrażać jego reakcji jaka będzie gdy mu powiem że nie rodze u nich).
ccaroline85 a Ty jak będziesz dzwoniła do szpitala to od razu będziesz mówila że chcesz jechać na poród na nfz czy Ty bedziesz tam rodziła prywatnie ?
Hej dziewczyny.
ja chcę znowu pozawracać Wam głowę szpitalami do porodu.
A więc na stronie "rodzić po ludzku" znalazłam oferty szpitali w Olsztynie. No i wychodzi z tego że w wojewódzkim jest darmowy poród w wodzie, darmowa obecność osoby towarzyszącej przy porodzie (zarówno sn jak i cc ) i że w miejskim podobnie tyle że przy cesarce jest sama rodząca.
Wydaje się być pięknie tylko ile z tych informacji jest prawdą?