Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Mąż mi odradza a ja chciałabym pobawic się z Maluchem w wodzie - zawsze to coś innego. Mysle tez nad wypadami do Małpiego Gaju. ale sama nie wiem czy roczne dziecko może tam chodzić... pozdrawiamKochane tak sie wczytuje i widze że chodzcie na basen z maluszkami. Dośc głeboko sie nad tym zastanawiam. Dostałam namiary na Pływalnie Bąbelki. Jakie macie opinie o tej pływalni? o zajeciach ? podzielcie sie opiniami... z góry dziekuje.
Powiem szczerze mam mieszane uczucia chodzi o tę pore roku:-( boje się że przeziebie malucha oczywiście zdaje sobie sprawe że nie wyjde od razu z pływalni z Nel ale sam fakt czy to nie jest za zimno... sama nie wiem jestem w kropce. Mąż mi odradza a ja chciałabym pobawic się z Maluchem w wodzie - zawsze to coś innego. Mysle tez nad wypadami do Małpiego Gaju. ale sama nie wiem czy roczne dziecko może tam chodzić... pozdrawiam
Cena kursu to 290zł (za 12 lekcji 1 raz w tygodniu) i jest to wejściówka na
basen dla maluszka i 1 rodzica
Oczywiście my jako firma przygotowujemy szatnie -w przewijaki, maty itp., oraz wszelkie zabawki i i przybory na zajęcia, dzięki czemu prowadzone są w formie zabawowej, aby łatwo i poprzez zabawę zmobilizować dzieci i ich rodziców do pracy :-)
Lekcje prowadzone są przez 2 instruktorki. Woda ma temp.32st.C.
Dzieci podzielone są na grupy wiekowe tj.:
od 3 miesięcy do 1 roku
od 1 r do 2 lat
od 2 lat do 3lat
od 3 lat do 4lat
oraz 5 latki
w miarę możliwości dzielimy pociechy na grupy nowe i na kontynuacje.
Dzieci posiadające orzeczenie o niepełnosprawności mogą ubiegać się o zniżkę 50% na zajęcia.
Witam wszystkie mamuśkiJestem z Olsztyna, mam na imie Natalia i mam 7 miesięcznego synka, można dołączyc do waszego grona ?
![]()
ale razem bedzie raźniej. Ponad to zaczełam kalkulowac koszty i dowiedziałam sie że jak raz czy ileś tam np nie bede mogła dojechac na zajecia to lekcja przepada a z takim maluszkiem to róznie bywa
także troszke to wychodzi. Jak masz możliosc wybadaj temat to bysmy sie wybrały z dziewczynami które tez by były zainteresowane i z maluchami ale była by radochaaaaaa. A co sądzisz o tej porze roku?