o knajpy to mój temat i wykonywany zawód

, a więc ja bym poleciła
-restaurację przy hotelu relaks "Zakątki Europy" śliczne wnętrze, my mieliśmy tam ślub, jedzenie b.dobre, dobrze doradzą, no i ceny mają bardzo przyzwoite my w tamtym roku za wesele płaciliśmy 120zł od osoby, a jedzenia było tyle, że zostało na poprawiny
- " U Artystów " - starówka, super jedzonko nowo wyremontowana restauracja przepiękna i myślę, że cenowo można się dogadać ponieważ maja zestawy obiadowe po 18zł zupa, drugie i surówka, więc mniemam, ze za 40zł od osoby to już można posiedzieć z deserem kawą...
- moja jedna z ulubionych "Weranda Grill", bardzo lubię tam jedzonko dopracowane w każdym szczególe, tylko tam raczej trochę drożej, my wyprawialiśmy tam taki zaręczynowy obiadek to zrobiliśmy w formie szweda, mięska na półmiskach do tego ziemniaczki, frytki, surówki na 8 osób wyszło coś ok 200-300zł razem z winkiem i piciem dokładnie nie wiem bo mój tato uregulował rachunek, ale braliśmy z karty bez ustalania menu no i to było 3 lata temu

- jeszcze fajne jedzonko i ładnie jest w tej restauracji koło zamku kiedyś to się nazywała "Yu grill Boro" a teraz nie pamietam ryba coś tam.
Napisz może w jakiej lokalizacji i czego dokładnie oczekujesz to postaram się doradzić