Martusia85
Fanka BB :)
A słuchajcie-ten Malarkiewicz to prywatny szpital tak? Czy na fundusz można tam rodzić??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak mozna :-)A słuchajcie-ten Malarkiewicz to prywatny szpital tak? Czy na fundusz można tam rodzić??
A słuchajcie-ten Malarkiewicz to prywatny szpital tak? Czy na fundusz można tam rodzić??
są różne opinie na ten temat , przedewszystkim ja slysze ze cisza i spokuj , ze nie rodzi sie hurtem tylko tak .... tak przytulnie , wiekszosc sal jest jedno osobowa .... jedynie to ze szpital nie jest wyposazony w razie co .... czyli wszystkie ciezkie przypadki odsylaja do SM albo SW . ale daje link mozna sobie poczytac ....a niech któraś coś opowie o tym malarkiewiczu, bo słyszę, już któryś raz a nic nie wiemfajnie tam ?? Co tak cichutko dziewczynki ??
Fajnie macie z tymi wyprawkami i wybieraniem szpitala
Ja pamietam jak ja to robiłam a juz 1,5 roku prawie Olinek jest z nami.Masakra jak ten czas leci.
Sama dzisiaj sie z nia spotykam na paznokcie i brwi wyrgolować jak dzieciaki pojda spać