U
użytkownik 128317
Gość
mamuśki które robiły badania swoim dzieciaczkom mam do ws prośbe, odebrałam własnie wyniki Lenki a do lekarza niestety dzis juz nie było miejsca, możecie mi pomóc rozszyfrowac te wyniki... prosze...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jakie badania?????mamuśki które robiły badania swoim dzieciaczkom mam do ws prośbe, odebrałam własnie wyniki Lenki a do lekarza niestety dzis juz nie było miejsca, możecie mi pomóc rozszyfrowac te wyniki... prosze...
a ja głupia jestem prosze was o pomoc ale nie mówie o co chodzia jakie badania?????
my kiedys robiliśmy morfologiea ja głupia jestem prosze was o pomoc ale nie mówie o co chodzi
robiłam małej morfologie i żelazo a nie znam sie na tych wynikach więc jak któras z was jes bardziej kumata to może mi troszku pomoże...
Dziewczyny jak często dajecie dzieciaczkom mięsko?
codziennie, chyba ze rybkę mamy na obiad
i myMy też codziennie, a raz albo 2 w tygodniu jemy rybkę ;-)![]()