reklama

Opieka nad maluszkami

reklama
J
pytia pisze:
U nas szczepią zawsze w udo. Jaś dobrze zniósł wszystkie szczepionki do tej pory.
Benita - Jaś też przez sen czasem drga, rzuca się, kręci główką, itp. To normalne. Lekarka zawsze sprawdza rozwój psychoruchowy przy wizytach kontrolnych. A jeśli chodzi o budzenie się z płaczem, też nam się to zdarza czasem. Ale zauważyłam, ze Jaś budzi się z płaczem, kiedy np. śpi w wózku i obudzi się w innym miejscu niż zasnął albo po przebudzeniu nie mam mnie w pobliżu. Jak po przebudzeniu pochylę się nad nim i powiem "Dzień dobry Jasieńku" to zaraz się uśmiecha.
pytia pisze:
U nas szczepią zawsze w udo. Jaś dobrze zniósł wszystkie szczepionki do tej pory.
Benita - Jaś też przez sen czasem drga, rzuca się, kręci główką, itp. To normalne. Lekarka zawsze sprawdza rozwój psychoruchowy przy wizytach kontrolnych. A jeśli chodzi o budzenie się z płaczem, też nam się to zdarza czasem. Ale zauważyłam, ze Jaś budzi się z płaczem, kiedy np. śpi w wózku i obudzi się w innym miejscu niż zasnął albo po przebudzeniu nie mam mnie w pobliżu. Jak po przebudzeniu pochylę się nad nim i powiem "Dzień dobry Jasieńku" to zaraz się uśmiecha.
pytia ja stosuję to samo jeśli Mateuszek budzi sie z płaczem i działa, a jak nie to biorę go od razu na rączki i już jest uśmiech od ucha do ucha

magdalenaB pisze:
a bartek wczoraj podczas kapieli zrobil... kupeczke :D

cala woda oczywiscie do wymiany a maly mial przymusowe siedzenie w reczniku ;)
no to miałaś Magda niespodziankę :D :D :D :D moja Agata kiedyś siknęła do wanienki, ale takiego prezentu nam nie zrobiła ;)

reklama
;D ;D ;D ;D ;D to musiało wam być do śmiechu ;D ;D ;D
nam się jeszcze to nie zdarzyło, choć siusiu oczywiście kilka razy. I uwierzcie ze rodzice dziewczynek mają pod tym względem o niebo lepiej. Miłek obsikuje nie tylko siebie ::)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry