Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tereskaa pisze:moj patryk ma tez troszeczke przekrzywiona ......mam zamiar zapytac o to pediatre na nastepnej wizycie
agawa1 pisze:Kamil też trzyma prosto a jak przekrzywia to cały tułów
A ty sie dziewczyno martwic ze synus Ci malo je.Jak ma czym Cie obsuisiac i obkupkac to chyba zjada wystarczajaco :laugh: Wyobraz sobie co by bylo jakby czesciej jadlagawa1 pisze:A mój synek jak sie krztusi, kaszle, psika to sie śmieje i sika po mnie jak go przebieram i 2 razy mnie okupkał przy przewijaniu![]()
....benita ale mnie tym rozbawilas ;D :laugh:....na pewno wyrosnie ...i to szybciej niz ci sie wydaje.......jak zreszta wszystkie nasze maluszkibenita_29 pisze:Apropo wolania ze mokro,oj,moja Majka tez nie wola jak ma mokro,wrecz przeciwnie,nie ma nic przeciwko zeby sobie w mikrej pieluszce polezala.Do tej pory jeszcze nigdy nie plakala ani marudzila z powodu ze ma mokro albo ze sie skupkala.Taka z niej swintuszka i brudaska...no coz-mam nadzieje ze jak urosnie i stanie sie panna to zmieni swoje nawyki;D