reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
:baffled:a wiesz ze ja podejrzewalamu LAili wczoraj ten sam powod;-):tak::-):-D serio..jednak to kukurydza...:-(

Oj Biedactwa male...:((((

Wiecie co ale ja bym nie dawala dziecku flipsow tam jest sama chemia w tych chrupkach.....
Ale to jest napompowany grys kukurydziany i nic więcej.Wiem,bo znajomy pracuje w firmie produkującej flipsy.Niestety niektóre dzieci zle reagują na kukurydzę.:tak:

ryk,wycie,biegunka:-(
odbijanie(beka)i puszcza gardzo głosne baczki:baffled:
w nocy cały czas baczki
u niej to rzadkosc:baffled:
ogladajac zdjecia z Poznania stwierdziałam,ze ma taki duzy brzuszek wsrod innych dzieci czyzby tak zagazowana:cool2::baffled:
dzis kupy pierwszy raz od paru miechów nie maja koloru zielonojaskarwego a zółte bardzo żółte
jest ich mnustwo pogubiłam sie juz
jedna jajecznica(jesli chodzi o konsystencje)a reszta woda ale zółta woda z plastelina:cool2:
juz nic nie wiem:-(

u nas tez dzis dziwne kupki..wiem slabe pocieszenie....
a w niedziele Sara miala jako jedyna body bez bluzeczki na to pewnie stad wydaje Ci sié AGusia ze ma wiekszy brzuszek od innych

Jak widze Milenke w body lub w samej pieluszce to tez zastanawiam sie czy ona nie ma za duzego brzuszka:confused::confused::confused: Pewnie to juz tak jest u niektorych dzieci.

reklama
Do góry